UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Залежить скільки везете. Якщо більше 10к то треба декларувати
-
Доброго дня Що потрібно щоб забрати паспорт з візового особисто?
-
Ми декларували на вильоті з шенгену, це була Франція, там можна все онлайн самому оформити, і мати цю декларацію на випадок перевірки, як в інших країнах не знаю.
-
Більше 10к на одного чи сім‘ю на виїзд в Європі?
-
Доброго дня. Хто володіє інформацією, поділіться думками: 1. десь прочитала, що worker який ми отримуємо на почту, та в паспорті ще не є перміт, а лише попереднє схвалення на перебування в Канаді. Головний документ - це док.(дозвіл на роботу) отриманий в аеропорту. Чи так це? 2. У Пермітах з‘явився додатковий рядок «employment location” місце працевлаштуваання. І ми маємо вказати провінцію. І лише там ви отримуєте дозвіл еа роботу. Чи так це? Оскільки в мене вже віза отримана, а конкретну локацію/провінцію я не вказувала під час заповнення документів.
-
Вам теж!
-
Ні,ми забирали особисто.
-
Так
-
Ми в одному відправляли.
-
Вдруг кому то будет полезно. На сдачу биометрии можно приезжать без загранпаспорта. Если забыли или перед отъездом выяснилось , что потеряли его. В Львове прям так и сказали нужно было без паспорта приезжать. Так же если забыли распечатать какой то документ справа от визового центра есть отель, там прям на двери висит надпись печать и ксерокс .
-
Підкажіть будь-ласка, для вклейки візи треба відправити паспорт реквест,паспорт,та консет форму? Чи треба щось ще?