UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
На жаль вже ні. Вам потірбно було оформити доставку кур’єром. Але ви можете попросити когось забрати. Будь кого. Потрібна копія вашого паспорту і заповнена консерн форм сторінка де вказано що ви дозволяєте комусь іншому колект ваш паспорт. І все)
-
Підскажіть будь ласка, чи може кур‘єр забрати мій паспорт, якщо я не оформлювала доставку кур’єром, коли відсилала паспорт? Зараз паспорт вже готов до видачі. Чи можу я якось оформити доставку кур‘єром?
-
Друзі! Якщо ви потребуєте допомоги щодо пошуку житла у Торонто та околицях, фінансової підтримки у оплаті першого та останнього місяця орендної плати, знижки на оплату електроенергії на рік, допомоги у працевлаштувані та отриманні усієї необхідної вам інформації, звертайтесь! The Housing Help Center безкоштовно допомагає українцям. Допомагаємо усім. Зертайтесь! Tel: 416-285-8070 ext.219 +1 (416) 624-1764 – Ніно (з 8:30 по 16:30) Email: [email protected]
-
Дякую))
-
Дякую
-
Я в декреті, не працюю🤷♀️
-
виписка за банківського рахунку про доходи за останні 6 міс. Я ФОП тому подавала, хоча це абсолютно не обовʼязково.
-
З України самостійно подати неможливо. Подача лише з візових країн Європи, це найближче. Дружина закордоном може подати паспорти за вас обох і забрати з візового теж відповідно (потрібно вказати це в consent form). Якщо немає можливості Їздити в Європу, з України возять тур. агенства на вклейку, за плату. 30 днів це рекомендований період подачі, якщо у вас є обставини що не дозволяють це зробити, можете подати пізніше.
-
Я перепрошую, а що це за виписка з рахунку? З якого рахунку?
-
Завантажувала лише біометричний паспорт і виписку з рахунку на англ (виписка не обовʼязкова)на всіх аплікаціях. Усі 4 паспорти вже вклеєні. Якщо це дитяча аплікація де свідоцтво тільки українською, варто завантажити переклад.
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка із вклеюванням візи CUAET. Ми з дружиною в Україні. Які є варіанти?? Чи дійсно на це потрібно 30 днів??
-
Держ представництва України давно проводили облік згідно постанови 921, задовго до цих новин . Не піддавайтесь паніці, змі чомусь вирішили роздути цю тему, як щось нове і шокуюче. Якихось можливостей примусового поернення на даний момент не існує.
-
У вас в biometric letter є список, що потрібно взяти з собою. Biometric Instruction Letter. What you need to bring with you: • a copy of this letter, and • the passport or travel document that you referenced in your application. Тобто копію листа-запрошення та документ який подавали (паспорт) Ще вам має прийти підтвердження коли робили запис на біо, його просто бажано мати з собою друкованим/на телефоні, якщо попросять.
-
Вітаю, у вас в листі вказано з 9 по 17 з понеділка по пʼятницю, окрім свят. Відповідно в робочі дні.
-
Дуже дякую 👍