UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Зараз сайт не працює,зайдіть пізніше
-
а сильний вплив має видачі цієї візи якщо в мене було 3 відмови в американській?
-
Скажіть будь -ласка , що робити, якщо у візовій аплікації помилка ?
-
Дякую велике ❤️
-
Дякую , заявки приймають лише до 31 березня ?
-
Я чекаю вже 6й мiсяц візу свого сина...сама отримала її за 2...сподiваюсь встигнемо в'їхати до 31...
-
Дивлячись яка помилка. Мені зробили помилку в призвіще то коли здавала біометрію, там вказала на це. Подальші документи вже були вірні. В кризову форму писали, але ніяк там не відреагували, не було повідомлень, шо прийнято до уваги. Міні взагалі здається, що там всі наші звернення ніхто не читає, хоч і подаємо з позначкою "Україна 2022"
-
Доброго дня . 👋👋 Таке питания : чоловік отримав лист 23.02 ( validity of your biometric information) . В моєму випадку, після цього листа , через декілька годин прийшов запит на паспорт , у чоловіка випадку - повна тиша. Порадьте , що в такій ситуації робити ? Заздалегідь вдячна.🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
якщо вклеїли візу,то в статусі має бути Submitted чи щось інше?
-
Він тільки очікує , щоб затребували його паспорт ...ще візу не вклеювали...
-
паспорт на вклейку вже відправила,вчора прийшло final decision,але статус заяви не змінився, пише:Submitted
-
Скажіть будь-ласка, хто проходив біометрію у Львові? Через сайт зараз неможливо призначити дату та час коли проходити біометрію, я подавав через електронну пошту Можливо хтось знає скільки чекати на відповідь? Може хтось стикався з цим?
-
до 2 тижнів