UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
У школу української мови?
-
Всім привіт. При заповненні заявки не вказав український паспорт, тільки закордонний. Чи можна якось додати зараз його, поки не перевірили заявку? Чи потім просто самі напишуть, що їм треба додаткові документи? Підкажіть будь ласка, хто знає
-
Доброго вечора, питання, може хтось знає: Відвезли паспорти на вклейку візи особисто у Відень, кинули в поштову скриньку зі всіма необхідними документами там. Знаємо, що після отримання чи взяття у роботу паспорта для вклейки візи - приходить лист підтвердження цього. Підкажіть, будь ласка, через скільки часу той лист приходить?
-
Через кризову форму додайте
-
титри не потрібні для Канади, але вони потрібні для ЕС, якщо тварина вже в ЕС (звідки будете летіти), то можна не робити. проте, якщо одного разу зберетеся в гості прилетіти, то потрібні будуть титри скоріш за все, тому кращу зробити їх "вдома", бо в Канаді буде сильно дорожче.
-
Подскажите пожалуйста на Адрес прописки надо писать адрес в Украине или адрес по которому сейчас я прописана(Сейчас мы в Германии по 24 параграфу)?
-
Я не украинка по национальности. Язык учить в Украине не пришлось так как спокойно жила с русским . Вибачте більше писати в цю групу не буду.
-
У цій групі ми спілкуємося українською та англійською
-
Да, английский я только начала учить.
-
Так англійською ж можна) чи ви в Канаду без базових знань англійської зібрались?)
-
Вы шутите? Зачем мне оно? Я как и вы пострадала от войны . Единственное я не могу говорить на украинском.
-
Адміне, забаньте, будь ласка, орка
-
А вы думаете,что граждане Украины только украинцы?
-
Чи ви принципово оркською мовою говорите?
-
А яке відношення ви до України маєте тоді взагалі і до цієї групи? Ані англійської не знаєте, ні української
-
Це правила цього чату. Або так, або ніяк. Багато рос.мовних чатів, якщо це така проблема для Вас- слідувати цьому невеликому правилу саме цього двомовного чату
-
Я только задавала вопрос. Если кого то задела извиняюсь.
-
Дівчата давайте в лс ідіть і там все рішіть я тут не ваші соплі зайшов читати тратити свій час на вас , так же і кожен !
-
patriots in canada
-
Жесть. Я в шоке. Вы в своем уме? Я уже год живу с укаинцами и до сих пор никто из них со мной не ругался из за языка.
21 Jan 2023, 07:36
15740/28608
11 minutes ago