UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Давно чув цікаву ситуацію в авіації (де офіційні мови англ і фр) коли французькі пілоти не змогли(не хотіли/не знали) відповідати на англійській і трапилась аварія.
-
Люди можуть бути різні, але вам достатньо знати офіційну мову провінції а не усі інші мови, які там присутні
-
Ну, таке... а я давно цікаву ситуацію чула, що хлопчика в трусіках розіп'яли
-
Можливо тому, що в ЄС, так би мовити, немає кордонів. А для перевезення літаком за кордон навіть на маленькі рослини потрібно документи робити (а тим паче, на тварин)
-
Друзі, підкажіть, будьласочка, для перевезення маленької сухопутної черепашки потрібні якісь особливі документи? Вона з нами майже рік Європою подорожує і ніде її за тваринку не сприймали🐢😊, тобто не звертали на неї уваги, а до Канади, читала, навіть для неї особливі умови. Можливо, хтось зтикався.
-
Так, дуже ймовірно. Просто хочу зрозуміти чи треба до ветеринара її нести і робити якісь документи, чи просто онлайн оформити дозвіл. Можливо, хтось з подібною нестандартною ситуацією зтикався. Буду вдячна за поради.
-
Дякую
-
Ви можете написати листа в авіакомпанію, якою плануєте летіти, щоб вони вам дали детальну інструкцію, як правильно оформити черепаху. Бо до різних тварин можуть бути різні вимоги
-
так
-
Підкажіть, подати заявку по програмі CUAET можна лише до 31.03.2023 року?
-
а де офіційна інформація того що після 31-го березня будуть приймати заяви на CUAET ? Поки інформація тільки про те що програма дійсна до 31.03.2023 року
-
Де написано? Де офіційна інформація що після 31 березня не будуть приймати заяви на КУАЕТ ?
-
Де написана що дійсна до 31.03.23?
-
Хто недавно забирав паспорти з вклеiними вiзами з Бухаресту? Вiдгукнiться, будьте ласкавi.
-
Казки бабці біля під їзду. Не вигадуй.
-
Ок, зрозумів))
-
Все життя проробила у авіації, ніколи таких дурниць не чула.
-
Що саме? Гуглом важче скористатися ніж звинуватити? На рахунок мови то трапилось багато авіакатастроф із за нерозуміння мови. До речі штаб квартира яка заснувала правила на якій мові розмовляти у авіації знаходиться у Канаді.
-
Хто знає, на який термін подовжують дію закордонного паспорту?
-
Так, так, бо без трусиків цього робити не можна, в нас порядна країна.
21 Jan 2023, 07:36
15781/29201
11 minutes ago