UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий вечір! Чи є тут люди, які очікують реквест на вклейку на дітей, 8 місяців і більше? Ми з дружиною вклеїли візи ще 5 місяців тому. Відправляли місяць тому дитячі паспорти без реквесту на вклейку, у Відень (з копіями наших віз), не прийняли, написали, чекати на реквест 🥲 В нас вже розпочався 8 місяць очікування, в кризову форму писали ще 3 місяці тому, отримали стандартну відповідь: «Ви в пріорітеті, чекайте». Якесь замкнуте коло(((
-
Добрий вечір, є питання стосовно кризової форми, помилилися однією буквою імені, заповнив кризову форму і відповіді вже тиждень немає, також прийшло запрошення на біометрію з помилкою у імені, чи зможу я здати біометрію якщо у запрошенні і паспорті ім’я відрізняється однією буквою ?
-
Біо здати можете Кризову заповніть ще раз, правильно
-
Так
-
Вітаю! Чи є тут психологи або коучі? Шукаю колег для створення професійного кола тут) Дуже не вистачає проф.спілкування. Відгукніться, якщо також зацікавлені в якійсь колобораціі, зустрічах, проф.активності))
-
привіт усім. Ділюсь досвідом. Сьогодні їздила в візовий центр здавати паспорт дитини без реквесту. Мені прийшов реквест , а дитині ні. Мені радили в групах відвозити паспорт без реквесту, але по факту БЕЗ РЕКВЕСТУ ДИТИНИ ПАСПОРТ НЕ ВЗЯЛИ ! Що робити ? в когось є такий досвід ? я візу отримала давно , а дитині реквест не приходить дуже довго, хоча я головний аплікант і маю візу
-
Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) Кур’єром на доставку їжі Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
а взагалі є пошук в чаті, це питання стабільно виникає кожен день:)
-
до 2 тижнів
-
Я відправив запит на проходження біометрії на пошту Скажіть будь ласка, скільки чекати на відповідь? Можливо є якісь терміни?