UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Рівно так як вказано в закордонному паспорті
-
як Вам пасує якщо символів в полі вистачить, пишіть повністю
-
Доброго вечора Просто В самому візому особисто у Вас не візьмуть (потрібна подача поштою або агентом) в якій країні Ви подавали?
-
Особисто можна подати багато де Але при подача особисто аплікантам дитину без рішення не візьмуть
-
якщо хочете допоможемо Подамо у Варшаві
-
Доброго дня, прошу вас допомогти мені з деякими питання щодо заповнення анкети: 1. Етап заповнення інформації про сімейний стан. Якщо моя дружина зараз проживає за кордоном, то її адресу писати закордонному чи українську, як в прописку? 2. Інформація про навчання. Мій університет зараз змінив назву, писати нову, чи стару, згідно з дипломом? 3. Завантаження документів. Я так зрозумів, що найголовніше завантажити лише закордонний паспорт, якщо він новий, без жодних штампів, то завантажувати тільки головну сторінку, чи порожні сторінки також прикріпити? Буду дуже вдячний за відповіді
-
1) писати адресу проживання, адреса прописки то надбання совка, яке Україна ніяк не позбавиться 2) я би написала: теперішня назва університету (previous name: стара назва університету), якщо літер вистачить, якщо не вистачить, то певно краще так як в дипломі 3) порожні сторінки не треба вантажити, так що тільки головну
-
Думаю краще підготуватись, більше взяти грошей і квиток дешевше виходить
-
Доброго дня друзі, підскажіть, якщо я щойно отримав візу і попередній ворк ппрміт і приїду до Канади на кінець червня, не буде проблем з ворк пермітом в аєропорті, як вважаєте?
-
Чи має прийти ще якийсь додатковий лист чи повідомлення?
-
Доброго дня, потрібна ваша інформаційна допомога, я відправила паспорт на вклейку але забрати маю його сама з візового центру, мені на мій особистий аккаунт ircc, прийшло повідомлення Poe introduction letter - WP, це означає що я вже можу реєструватись в vfc global і забирати паспорт?
-
Усім привіт! З дівчиною подали паспорт на вклейку візи особисто у Відні, але у consent form вказали адресу проживання(замість того, щоб вказати адреск vfs там саме у Відні, бо хочему особисто їх забрати). Підкажіть, будь ласка, чи вони відправлять паспорт за адресою, чи всетаки ми можемо забрати особисто?
-
Хочу купити білет на літак, а мене тут про еТА запитують, що це за фігня, а саме головне чи вона мені потрібна?