UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
-
Так, довідка про несудимість необхідна з країни, де ви проживали більше 6 місяців за останні 10 років. Тільки термін її короткий. Вона має бути виданою на раніше, ніж за 3 місяці до її подачі. Тобто, якщо ви на PR подаватиметеся через рік чи навіть через 6 місяців, то на той час вона вже буде недійсна, якщо її взяти зараз.
-
Пiдкажiть, будьте ласкавi, щодо доручення вiд батька на дитину. Який це маэ бути документ, так щоб пiдходив для рiзних краiн Европи, бо ще не знаю через яку краiну буду летiти. На якiй мовi? Як правильно маэ бути оформлений?
-
Те, що вона має бути перекладена на англійську або французьку - це 100%. А ось чи просто завірена, чи легалізована - то краще уточнити це у людей, які знаються на цьому більше. Але, у будь-якому випадку, довідка, видана більше ніж за 3 місяці до подачі, буде недійсною
-
Добрый ден. Подскажите пожалуйста, есть тут тот кто летел в Монреаль из Бухареста через Франкфурт и потом через Детройт? Нужна ли виза в Детройте? Я буду с двумя детьми и собакой. Очень нужна информация. Заранее благодарю
-
Вибачте😔