UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Не завжди У мене СЮ
-
Я можу помилятись, але серія спеціально підбирається так, шоб і латиницею і кирилицею вона виглядала однаково. У мене серія ЕР, і я писав не ER, а EP.
-
То про автомобілі раніше було так. Але зараз придумали, що електромобілі в Україні позначаються латинськими літерами)
-
Всім привіт, а підкажіть будь ласка я інвалід 2 групи по ній я розмитнити автомобіль можу? просто посвідчення учасника бойових дій втратив зараз його відновлюють, а до того моменту як поїду за кордон його не відновлять !
-
Так вони і на бензинових і дизельних завжди були латинські. BX, BH, KA, ВС- Чим не латинські?🤷🏻
-
Вони в свій час підбирались такими літерами, що однаково на кирилиці та латиниці напис мають. Тому можна зустріти HA, BC, AI, але ви не побачите ЯЮ чи NL) (Там реплай на повідомлення, що був підбір таких літер, просто це стосувалось машин, а не паспортів)
-
Здав біометрію
-
Здали паспорт на вклейку візи чи що?
-
Всім доброго вечора якщо здав біометрію на візу в кишиневі скільки зарез в середьньму на чекати запит паспорту?
-
Нам прийшло рівно через 7 місяців на дитину
-
Доброї ночі, хтось летів westjet, купили квитки без багажу, хочемо додати багаж вилітає помилка
-
Доброго вечора скажіть будь ласка запрошення на вклейку прийшло два місяці назад а відправили паспорт тільки позавчора,не буде проблем?
-
Підскажіть будьласка -заповнюю анкету для родини (группувий варіант ) Чоловік ,Жінка,Дитина 11 місяців . Дитину в такому віці потрібно вказувати як окремого учасника групи ?
-
Відправляйте, мають вклеїти. Ще не чула про відмови через прострочення терміну
-
Відправляли з допомогою @Myra_CUAET у Варшаві.
-
Скільки зазвичай чекають на схвалення заявки на CUAET open work permit на дружину іноземку якщо подавались вже у Канаді? Вже місяць чекаємо і в IRCC жодних оновлень
-
Дякую зв рекомендацію 👌🏻
-
Треба, і там далі коли питання про те, хто заповнює, вибирати, що замість неї заповнюють.
-
У Львові на біометрию concent form заповнювати на українській чи на англ? Сам документ на українській мові
-
Українською
21 Jan 2023, 07:36
16079/27843
3 minutes ago