UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ні. Не отримував
-
Якщо плануєте після 31.03 їхати, то в якомусь чаті бачив пораду, що треба заново подаватися і вже в новій заяві ставити згоду, що будете працювати Бо інакше IRCC через кризову форму не зможе змінити тип візи і видати letter of introduction
-
В такому випадку до 31.03 вам точно видадуть wp, а після - тяжко сказати, не берусь стверджувати
-
Так я вже отримав паспорт з візою
-
Ну ще можна буде прикріпити, там де документи будуть, лист з поясненням, що знову подалися на візу, так як плануєте їхати після 31.03, але помилково забули поставити згоду на роботу
-
Підкажіть будь ласка. Як відстежити де зараз паспорт. Написано що можно на tnt сайті але код який в мене є не підходить. Як подивитись?
-
Розумію Я ж і кажу, що заново треба знову Просто вже біометрію не треба буде здавати, бо вона вже є, це треба буде вказати у заявці новій і обов’язково UCI вказати Іншого варіанту немає
-
Доброго дня! Підкажіть, у кого було таке, прийшов original passport request, 3 тижні тому відвезли паспорт, сьогодня прийшов лист в кабінет Letter of introduction, в якому написано, що initially approved, але фінальне рішення про ворк перміт і можливість в‘їзду в Канаду буде прийнято офіцером після examination. При цьому не написано, чи можна вже забирати паспорт. Статус final decision is made. То радіти чи ні?))))
-
Але якщо я встигну в'їхати до 31 березня, то можна нічого не робити і Ворк Перміт отримаю автоматично в аеропорту Канади по прильоту?
-
А як нам поступити, якщо в аплікації відмічено, що хочуть працювати, а є візітор-віза, заповнювали аплікації в червні 2022 р. Тоді ще всім видавали visitor.Будемо летіти після 31 березня.
-
Ну ви ж відмічали, що хочете працювати, тому все гуд У мене також візітор, тому що ще у березні 2022 подав заяву На пошту letter of introduction повинен був прийти
-
Так
-
А у спамі перевіряли? Там лист від donotreply повинен прийти Напишіть ще раз, якщо що Скажіть, що ви будете їхати після 31.03 і не можете знайти листа
-
Не прийшли листи. Останній лист на ел. пошту про вклейку візи в паспорт. Ми писали в кризову, сказали що надіслали листи( то 2 дочки дорослі) , але нема ні в особистому каб, ні на ел. пошту не приходило. Може ще раз в кризову звертатись?
-
Ну тоді напишіть ще раз листа, просто розпишіть більше
-
Дівчата дивились. Хіба ще раз будемо шукати . Дякую.
-
Дякую!
-
Потрібно дивитися на сайті саме тієї країни де відправляли