UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хто не будь в Парижі віддавав паспорт на вклейку візи? Скільки займє це часу? І треба записуватись через електрону пошту, чи просто жива черга? Заздалегідь дякую)
-
Добрий день, хто нещодавно здавав біометрію в Кракові, як ви записувалися? Вже декілька днів не можу записатися ні через сайт, ні через гарячу лінію
-
добрий вечір, підкажіть будь ласка, отримала лист на біометрію у львові, чи треба друкувати усе, що надійшло, такі як письмову згоду? і якщо так, її треба заповнити?
-
добрий вечір, чи можна заповнити письмову згоду на біометрію у Львові вдома чи треба вже безпосередньо у візовому центрі?
-
приходили листи з трек номером і лист , що змінився статус. Хіба за 2 дні могли вклеїти?
-
Якщо не приходили листи з трек номером то в особистому кабінеті перегляньте статус , якшо схвалено то вже вклеяли
-
привіт, як зрозуміти що можна отримувати паспорт після вклейки? який має бути лист ? хтось може поділитись досвідом?
-
Дивлячись куди подавати )
-
Привіт,хто знає чи буде після 31-го березня можливо отримати WP?
-
у мене прийшов лист " Your application status has changes."
-
Заповнювали вдома, ніяких проблем не було
-
Так
-
Якшо сплатили кур’єра та додали оплату тоді очікуйте ) Зараз по практиці швидко почали вклеяювати
-
Дякую!!
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, подавалась на визу сама, без родителей, с помощью юриста, визу выдали сразу, уже вклеила, всё без вопросов, ни разу не просили указать или прикрепить разрешение от родителей, мне 17 лет. Вопрос, нахожусь в Берлине, собираюсь уже лететь, нужно ли делать разрешение от родителей на это в любом случае или достаточно вклеенной визы в паспорт и билета? И не может ли возникнуть вопросов, по типу, к кому лечу и где буду жить?
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка актуальну адресу візового центру у Варшаві ?! Дякую
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, подавалася на візу сама, без батьків, за допомогою юриста, візу видали відразу, вже вклеїла, все без запитань, жодного разу не просили вказати чи прикріпити дозвіл від батьків, мені 17 років. Питання, перебуваю в Берліні, збираюся вже летіти, чи потрібно робити дозвіл від батьків на це в будь-якому випадку чи достатньо вклеєної візи в паспорт та квитки? І чи не може виникнути питань, на кшталт, до кого лечу і де житиму?
-
Форма для заповнення дозволу на виїзд до Канади , цього буде достатньо
-
Aleje Jerozolimskie 179, 2nd floor, Warsaw 02-222, (CH Blue City, 2nd floor - entrance by stairs from the 1st floor near the "TK Maxx" shop)
-
Привіт, друзі. Скільки приблизно чекати на реквіст після валідації?
21 Jan 2023, 07:36
16198/28649
8 minutes ago