UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Наразі на офіційному сайті вказано, що виплати можна буде отримати до 30 червня за умови прибуття до 31 березня.
-
Це не на офіційному сайті Канади, а на сайті конгресу українців вказано
-
Там так не написано
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, хто летів через Air Canada? Ви проходили регестрацію онлайн чи в аеропорту ?
-
Чи обирати біометрію та йти віддавати паспорт?
-
Доброго дня . ЯК записатись у Дюсельдорф на вклеюку візи? Там можно тільки на біометрію....
-
Хотіли просто заздалегідь зарегеструватися а тут просить такий номер Де його можна знайти?
-
Це точно ні
-
Ознайомтеся з інформацією на сайті IRCC
-
Можливо, вже прибрали. Раніше ця інформація була на сайті. Зараз, як я бачу, оновили покрокові інструкції там. Додали більше інформації
-
Ознайомтеся з інформацією на сайті IRCC
-
Ї Ї не було))) тому її там і нема. Я вже написала, де вона є
-
То я ознайомлена з інформацією на сайті IRCC, і там не написано того що ви повідомляєте ))
-
Людина дала відповідь на питання до якого числа виплати, можна просто подякувати і піти знайти точно тей сайт на якому це написано раз він так потрібен :)
-
То людина дала не вірну відповідь, що спантеличує багатьох людей) Я розумію, що людина хоче допомогти, але іноді така «допомога» може навпаки нашкодити)) Без образ, будь-ласка Але якщо інформація не перевірена на 100%, то краще її не надавати взагалі.
-
Підкажіть будь ласка, якщо приїхати до Канади, після 31.03.2023 в травні,чи червні, чи буде ще доступне мед.страхування безкоштовне?Віза робоча по GUAET.
-
Скажіть будь ласка після якого повідомлення можна їхати забирати паспорт з вклеюваною візою?
-
Так, медичне страхування видається на основі ворк перміту
-
Пункт 4 та 12
-
Дякую
21 Jan 2023, 07:36
16276/28706
16 minutes ago