UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Чи обирати біометрію та йти віддавати паспорт?
-
Доброго дня . ЯК записатись у Дюсельдорф на вклеюку візи? Там можно тільки на біометрію....
-
Хотіли просто заздалегідь зарегеструватися а тут просить такий номер Де його можна знайти?
-
Це точно ні
-
Ознайомтеся з інформацією на сайті IRCC
-
Можливо, вже прибрали. Раніше ця інформація була на сайті. Зараз, як я бачу, оновили покрокові інструкції там. Додали більше інформації
-
Ознайомтеся з інформацією на сайті IRCC
-
Ї Ї не було))) тому її там і нема. Я вже написала, де вона є
-
То я ознайомлена з інформацією на сайті IRCC, і там не написано того що ви повідомляєте ))
-
Людина дала відповідь на питання до якого числа виплати, можна просто подякувати і піти знайти точно тей сайт на якому це написано раз він так потрібен :)
-
То людина дала не вірну відповідь, що спантеличує багатьох людей) Я розумію, що людина хоче допомогти, але іноді така «допомога» може навпаки нашкодити)) Без образ, будь-ласка Але якщо інформація не перевірена на 100%, то краще її не надавати взагалі.
-
Підкажіть будь ласка, якщо приїхати до Канади, після 31.03.2023 в травні,чи червні, чи буде ще доступне мед.страхування безкоштовне?Віза робоча по GUAET.
-
Скажіть будь ласка після якого повідомлення можна їхати забирати паспорт з вклеюваною візою?
-
Так, медичне страхування видається на основі ворк перміту
-
Пункт 4 та 12
-
Дякую
-
Та взагалі без питань, але я визнаю, коли на 100% буду впевнена А не так як ви, вводите людей в оману Не ображайтесь
-
Всім привіт!) Може хтось летить завтра з Амстердаму до Ванкуверу о 13:00 на KLM рейсом KL0681. Пішіть буде цікаво познайомитись)))
-
Сподіваюся, ви вмієте визнавати, що помилялися
-
Наведіть приклад, де я ввела людей в оману. А то виглядає так, що ви дезінформуєте людей, і звинувачуєте мене в тому, що Канада пише на офіційному сайті. Дуже гидко з вашого боку
21 Jan 2023, 07:36
16280/28689
about 2 hours ago