UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Таксіст, доставка
-
Ой, я не знаю. Я взагалі думала це не цей чат. Я просто по аналогії. Я не знаю як у Канаді. А так є, і піша доставка,і на великах, і на мопедах. І кур'єрам теж можуть надавати чайові
-
Дякую:) А чи є доставка на велосипеді?)) Водійського немає - довго буду отримувати:)
-
Це зрозуміло, але чи є таке в Канаді)
-
Бьюті індустрія
-
Привіт! Хочу з Кіпру привезти особисті вживані речі - велосипед, комп’ютер, монітор, аймак і дрібниці. Знайшов компанію, доставляють авіа перевезенням. Але не зрозуміло, чи буде Британська Колумбія просити заплатити податок від вартості цих речей? Хтось з схожою ситуацією вже мав справу? Дякую!
-
До якого дня можна подати анкету?
-
Треба ставити митний код персональних речей, не буде митного збору на вживані речі. А при прибутті до Канади треба було робити форму Goods to follow для таких дій протягом наступного року.
-
Гарно дякую! Стосовно concent form - шукала в них на сайті та не знайшла. Брати ту яку підписували для біомертріі? Чи не там шукаю? 🙈
-
Попередній запис не потрібен, приїжджаєте з 9 до 13 з паспортом, листом та заповненою concent form.
-
Дякую!Я прибув сюди у 2022, чи можу я заповнити цю форму зараз?
-
Вже подумала про це, після того, як запитала 😆 Дякую!
-
Пошукайте vfs concent form. Я взагалі десь брала в закріплених в групі)
-
Зрозумів, дякую!
-
Не знаю як це зробити після прильoту
-
То те саме
-
Добрий день , підкажіть будь ласка, куди можна звернутися за допомогою, треба допомогти заповнити налогову декларацію.
-
Зазвичай звертаються до локальних бухгалтерів, якщо не самостійно намагатись це зробити
-
Чи можна зняти готівку в Канаді з банкомату з укр карти?
-
Так, але Україною встановлен ліміт на місяць. А так можна, звичайно
21 Jan 2023, 07:36
16416/27843
7 minutes ago