UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Так, кажу цілий місяць вільний
-
На на середину січня є дати?
-
Привіт хтось нещодавно записувався на біометрію у Львові?? Питаю бо щойно записав родича, і там купа вільних дат. Тому мене це здивувало.
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, мені має прийти на пошту запрошення на вклеювання візи після сканування. Ну я не можу зайти в пошту пише не вірний пароль і відновити не можу. Підкажіть номер гарячої лінії, куди можна звернутися та запитати??? заздалегідь дякую
-
Дякую )
-
Вказувати країну проживання зараз, але не вказувати її як країну, де ви пробули більше 6 місяців
-
Тобто тут вже не вказувати поточну країну проживання ?
-
Тому що там треба вказати країни, де ви проживали 6 місяців і більше. А з 14 грудня по сьогодні ніяк ви не можете жити в Норвегії 6 місяців. Це фізично неможливо
-
Можете написати у кризову форму
-
Зрозуміло. Че треба їм самостійно писати і пояснювати що так склалося?
-
Вони одну з них анулюють. Швидше за все, другу, і вам прийде паспорт реквест за першою анкетою
-
Добрий день, а чи можна здати біометрію у Молдові?
-
Вітаю. здав біометрію 29.12, сьогодні в кабінет прийшов лист де вимагає знову заповнити анкету??? це як??
-
Hollaaa
-
Дякую
-
А так в цілому правельно заповнюю
-
2016.09 - 2017.03 нічого не вказано 2021.12 - 2022.01 нічого не вказано Сьогодні 5.01, тому треба починати відлік опису роботи з 05.01.13
-
Скоріш за все десь проміжок часу пропустили. Перевірте, щоб 10 календарних років точно було заповнене повністю
-
Офіційно ні. Люди відправляють пізніше 30 днів, деякі додають до документів лист з поясненням, чого затримали, але у обох випадках ніхто ще не писав, що була відмова
-
Дуже дякую 🤜🤛
21 Jan 2023, 07:36
Post 1643 of 27298
less than a minute ago