UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Можна
-
Привіт,які міста порадите для проживання у Канаді ?
-
Доброго вечора. Хто проживає в Торонто або поруч, можливо в когось є контакти українського стоматолога ?
-
Всім привіт. Дуже довго не приходить запит на паспорт дитини (з 04.11 чекаємо) Наткнувся на таку от інформацію. Хотів уточнити, чи можна так вклеїти візу, чи це просто трата грошей. Ми з дружиною отримали візи ще в кінці жовтня. Але ж без дитини ніхто нікуди не поїде. Буду вдячний за будь яку інформацію
-
Підскажіть будь ласка. Якщо мені пропонують тимчасове житло безкоштовне. Як перевірити цих людей. Бо я збираюсь їхати одна до Канади. Заздалегіть дякую!
-
Так можливо , особисто возимо та подаємо до Берліну від осені вже дуже багато діток отримало візи без реквесту , але подаємо тільки до Берліну
-
Якщо ви знаходитесь в Європі, то нема потреби звертатись до подібних фірм, оскільки ви самі можете суттєво дешевше відправити тією ж поштою польською або інпостом. Кур’єрська компанія ніяк не може посприяти тому, щоб вам пришвидшили видачу візи, тому що таке рішення приймають офіцери, які до поштових сервісів не мають жодного відношення
-
Можете знайти волонтерів/волонтерську організацію, яка допомагає новоприбулим у тому місті, в яке їдете і попросити їх перевірити цих людей, у яких ви плануєте жити. Перевірка - це зазвичай вони до них зайдуть, поговорять, подивляться на місце/кімнату, де ви будете спати. Можуть зайти до сусідів і поспілкуватися з ними також. Нормальні хости до такого поставляться з розумінням.
-
Дякую, це дуже гарна порада👍😉
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка що робити. Записалися на здачу біометрії у Мадриді. Але не вийшло приїхати і вчасно перенести зустріч не зміг. Зараз при спробі записатися знову, пише що данний номер IRCC недійсний. Перенести дату зустрічі теж не можу бо пише немає данних про запис. Порадьте будь ласка що робити. Дякую!
-
Привіт! Ситуація: віддали паспорти на вклейку, на пошту не приходять повідомлення про переміщення паспортів. На сайті IRCC статус approved. Вже пройшло 2 тижні, забирати також будемо персонально, але не зрозуміло, коли..? У кого було? Кому дзвонити, писати, підскажіть будь ласочка