UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
2016.09 - 2017.03 нічого не вказано 2021.12 - 2022.01 нічого не вказано Сьогодні 5.01, тому треба починати відлік опису роботи з 05.01.13
-
Скоріш за все десь проміжок часу пропустили. Перевірте, щоб 10 календарних років точно було заповнене повністю
-
Офіційно ні. Люди відправляють пізніше 30 днів, деякі додають до документів лист з поясненням, чого затримали, але у обох випадках ніхто ще не писав, що була відмова
-
Дуже дякую 🤜🤛
-
Строки на біо відмінили вже давно. Не звертаєте уваги просто на цей напис
-
Мені теж прийшло
-
Доброго дня ,скажіть мені ви коли заповнили доки на програму CUAET, дійшли до пунктів про роботу ,можите мені допомогти ,бе мене не пускає програма ,хоч всю інформацію я подав, можу скріни показати ,щоб більше бачили про що йде мова
-
Добрий день! Підкажіть чи скасовані терміни на вклейку візи в паспорт?
-
Добрий день! Які міста надаюсь тимчасовий безкошний готель? І як з ними зв’язуватись?
-
Доброго дня, коли заповнив анкету отримав лист для сдачі біометрії до 03.11.2022. Тобто зараз строк сплив, що робити у такому випадку ?
-
Це всім сімейним зараз почали опитування приходити?
-
підкажіть, будь ласка, я подалась на стаді перміт, його одобрили, але я не розумію, як мені його отримати (я вже в канаді) чи все таки поштою прийде?
-
Доброго ранку! Підкажіть яка організація надає безкоштовне навчання мови? Eglinton LINC & ESL Centre? Дякую!
-
Медична страховка покриває лише консультації спеціалістів? Ліки чи аналізи/процедури не покриває? Якщо людина з інвалідністю, діабетом в Україні отримує ліки від держави, в Канаді для таких випадків немає покриття?
-
В аеропорту цього не роблять. Після медогляду треба подаватись на новий WP онлайн через Canadaca. Там же і шукати, як це зробити
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, якщо в аеропорту отримано ВП з обмеженням, бо треба пройти мед огляд. В аеропорту його відмовляються змінювати. Де можна буде його змінити ?
-
Можете написати від руки лист -пояснення чому прострочили. Це добрий тон) А так нічого.
-
Добрий день. Підкажіть, чи треба додавати щось до листа на відправку паспорта, якщо пройшов термін 30 днів після passport submission?
-
Доброго ранку! Підкажіть яка організація надає безкоштовне навчання мови? Eglinton LINC & ESL Centre? Дякую!
-
Вітаю, ознайомтесь з правилами чату будь ласка, спілкування українською/англійською. Стосовно вашого питання, заборона на виїзд чоловіків призовного віку, тобто від 18 років. Жодних обмежень стосовно перетину кордону особам до 18.
21 Jan 2023, 07:36
1659/27843
12 minutes ago