UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, якщо в аеропорту отримано ВП з обмеженням, бо треба пройти мед огляд. В аеропорту його відмовляються змінювати. Де можна буде його змінити ?
-
Можете написати від руки лист -пояснення чому прострочили. Це добрий тон) А так нічого.
-
Доброго ранку! Підкажіть яка організація надає безкоштовне навчання мови? Eglinton LINC & ESL Centre? Дякую!
-
Вітаю, ознайомтесь з правилами чату будь ласка, спілкування українською/англійською. Стосовно вашого питання, заборона на виїзд чоловіків призовного віку, тобто від 18 років. Жодних обмежень стосовно перетину кордону особам до 18.
-
Вітаю, можете відправити на відділення/сортувальний meest в Торонто, туди всі посилки направляють. В Польщі є сортувальні Meest також, за умовчанням з Польщі доставляють по Європі, вам потрібно зателефонувати або заповнити онлайн форму на створення накладної.
-
Друзі підкажіть будь ласка чи можна в Канаду з Польщі посилкою відправити не на адресу будинку чи квартири а просто в пост офіс?) щоб самому забрати. Можливо ви знаєте)
-
Та взагалі не проблема) я рада допомогти з тим в чому впевнена щоб комусь легше було)
-
Дякую) вибачайте за занудність) 😉
-
За доставку назад ви оплачуєте десь 120 злотих за ОДИН паспорт. Квиток до Варшави найпершим ранішнім інтерсіті в перший клас 70-80 злотих) і ви там будете одні з перших, тим більше у вас буде запис на відбір паспорту. Документи не загубляться . Відправляйте поштою польською у заявці на пошті вказуєте кур’єр, і справа повідомлення про доставку і номер телефону. При доставці вам прийде повідомлення що паспорти доставлені. В полі справа пишете польською «доставити на 22 поверх у візовий центр Канади».
-
Чи не загубляться документи...
-
Чи не буде потім проблемою запис
-
Мені сьогодні треба відправити паспорти сина та чоловіка на вклейку. Хочу прийняти рішення: чи оплатити зворотню доставку, чи забрати сама. Різниця в вартості не така критична, бо до Варшави треба їхати все одно). Просто хочеться розуміти всі складнощі та риски)
-
Дзвоніть на гарячу лінію для запису) говоріть культурно і м’яко і вам знайдуть близько час) я на біометрію записувалась взагалі без проблем і за декілька днів після дзвінка і вибирала собі і день і час)
-
А питання таке, взагалі складно записатися?
-
Свідоцтва в мене попросили оригінал але якщо пише що може бути копія то думаю проблем не буде) дівчатка там лояльні)
-
Пишуть, що можна копію, хіба ні?