UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую✌🏻
-
Visitor візи до кінця паспорту, якщо ви зазначали в аплікації що плануєте працювати - така аплікація опрацьовується як working
-
Ні, зараз робочі візи дають в основному на три роки. Там далі треба або знайти спосіб продовжити ворк перміт, або отримати пр
-
У нас стоять візи W. Просто я думала, що видадуть візу до кінця дії паспорта, а ворк перміт на три роки. Трохи заплуталась. Дуже дякую за інформацію 🌻
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, якщо віза до 24 року, вклеєна в паспорт, який діє до 32р, то перміт в аеропорту дадуть до кінця дії візи, до 24го, чи на 3 роки, бо паспорт має довшу дію, ніж віза?
-
На розгляд офіцера, але, дуже ймовірно, що на 3 роки
-
Підкажіть ,будьласка, заходжу на сайт вфсглобал і в форму перевірки статусу заявки вписую номер «ticketa” який отримав після створення заявки на емеіл, система пише що «no result”
-
Дякую я вже додзвонився до коал-центер у Варшаву
-
Дякую! Це якщо заїхати до 31.03 чи незалежно? Чи зараз навряд чи хтось дасть точну відповідь?))
-
Підкажіть, будь ласка, яка мінімальна сума має бути у банківській виписці щоб схвалили заяву?
-
Добре, дякую
-
Я написала тільки про виписку про грощі. Інщі документи потрібно додавати, якщо вони стосуються Вашої життєвої ситуації
-
Дякую, тобто можно просто прикріпити копію паспорту?
-
Це не є пунктом, якому треба відповідати. Це там автоматично стоїть. Можна не підгрібати виписку
-
Незалежно від того, коли заїдете. Все одно останнє слово за офіцером.
-
У мене така ситуація я в серпні створив анкету на Канаду мені надійшов лист про те, що анкета схвалена і мене запрошують на здачу біометрії! Я повинен був вибрати місто або країну куди податися але тому що місце в якому я знаходжуся не має візового центру Канади у мене не було фінансової та фізичної можливості податися в іншому. У листі написано що термін подачі закінчується протягом 30 днів і природно він закінчився я зараз хочу податися заново або записатися на здачу біометрії в найближчу країну! Ви можете підказати що мені робити чи допомогти у цьому питанні?
-
Анкету нову не подавайте, створите собі проблем з можливою аннуляцією одної з заявок і затягнете терміни. Подавайтеся за цією заявкою і надалі і буде вам щастя
-
Записатися в найближчу країну. Терміни біометрії відмінено
-
Доброго дня. Подскажите пожалуйста кто вылетал с Варшавы в Канаду, в аэропорту у Варшаве нужно декларировать наличку?
-
Більше 10к потрібно, але не знаю точно, ну був не бачив, десь вище читав
21 Jan 2023, 07:36
16753/27847
5 minutes ago