UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Трек був неактивний, але в кабінеті було повідомлення про зміну статусу і за кілька днів отримала паспорт. 9 днів це ще норм. Можливо залежить звідки відправляли, з якої провінції?
-
А 4 роки дитині Work permit для чого? Я навіть не знаю що сказати, ми в Альберті). Але в мене якось всі питання вирішуються швидко і без проблем Трохи довше, десь місяць чекала WP, без обмежень.
-
Здається кімната 1200 all inclusive, район Old Mill Station, за подробицями в дірект)
-
Доброго дня , моїм клієнтам заповняла анкети 28.02 через 2 тижні прийшли запрошення
-
Ні До 31/03 заповнити анкету
-
Дякую вам)
-
Доброго дня! Робимо у Варшаві, 2-3 тижні з логістикою 🤗 З 16 років мають право подорожувати самі, з приводу офіцерів на кордоні - виключно людський фактор
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, де швидко роблять вклеювання візи у Варшаві, Вена, Прага ?Де швидше? Зазделегідь дякую) І ще підкажіть будь ласка хто стикався, хто їхав один (17 років!) з офіцером були якісь проблеми? Є довіреность на людину, но вона раніше приїде до Канади.
-
Я особисто буду везти паспорт
-
Підкажіть будь ласка до Вени потрібно записуватися щоб здати паспорт на вклейку візи?