UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я особисто буду везти паспорт
-
Ні не потрібно,надсилаєте поштою
-
Підкажіть будь ласка до Вени потрібно записуватися щоб здати паспорт на вклейку візи?
-
Наскільки я знаю там тільки поштою,можливо я помиляюся.
-
Добрий день Таке питання Чи можу я їхати в країни, які в списку безвізу для Канади, лише з cuaet? Чи мені потрібно оформлювати громадянство Канади
-
Здається ,можна тільки після отримання ПР
-
Дякую
-
Не дезінформуйте людей. Якщо в людини PR Канади, то це не надає можливості їхати без візи у країни, які надають безвіз громадянам Канади
-
Ви не можете їхати в безвізові для громадян Канади країни, не маючи канадського громадянства. Ви можете їхати без візи тільки в ті країни, які є безвізовими для країни, громадянином якої ви є.
-
Інфа про безкоштовний переліт до Канади: останній безкоштовний рейс до Саскачевану буде 27.03. Хто хотів летіти туди, дуже раджу. Пищіть в особисті, кину посилання на сайт, та розповім про свій досвід. Дуже раджу скористатись цією можливістю
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи можу я прилетіти в Торонто, а потім в Калгарі? Чи треба летіти в одну країну?
-
Маю на увазі програму допомоги з житлом та роботою на перший час?
-
Можете спокійно пересуватись між різними провінціями. Дозвіл на роботу отримаєте в першому аеропорті Канади
-
Саме так
-
Торонто і Калгарі - це одна країна. Ви мали на увазі провінції?
-
Вітаю, не зовсім зрозуміло що ви маєте на увазі
-
Дуже вдячна
-
Деякі провінції надають допомогу з поселенням на перший час, від кількох днів до місяця, залежить від потоку людей з України. Точно знаю що є допомога від Манітоби, Альберти, проте зважте що це не гарантовано бо людей багато а місця нажаль лімітовані, пріоритет жінки, діти, люди з обмеженими можливостями. В закріплених повідомленнях є інформація про допомогу в різних провінціях, структурована у список.
-
Пошуком роботи краще зайнятися самостійно або через перевірених волонтерів що допомагають українцям, знайомих, рекомендації, всі сайти з оголошеннями теж є в закріпленнях. Не платіть тим хто вам обіцяє працевлаштування, переважно це шахраї.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка як зараз відправити паспорт на вклейку візи у Берліні? Треба відправляти кур'єром чи запис на прийом? Дякую!
21 Jan 2023, 07:36
16840/28008
about an hour ago