UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Писала одна дівчина в іншому чаті. Після того отримала відмову. Для Канади водіння в нетверезому стані - страшний злочин, який тягне на 10 років позбавлення волі (що досить логічно)
-
А як давно був цей інцидент в неї, не писала, часом? Скільки років тому порушила цей закон
-
За останні 10 років (коли саме - вже не згадаю)
-
Всім привіт, підкажіть будь коли реєструємо білети перед вильотом , там треба писати (країна видачі віз) там треба писати Канада, чи те що написано на самій візі де видавали??
-
Як на англійській мові це питання виглядає? Скоріше всього, другий варіант (країна де візу було видано)
-
То в додатку gotogate там все на російській. То реєстрація проста , щоб посадочні талони дали .
-
А якщо стоїть GCMC або PROC - то яка країна видала?
-
Вчора заповнила заявку. Прийшло тільки підтвердження подання.Вперше з таким стикаюсь. У когось було?
-
Добрий день. Хтось знає, чи є вже якісь новини про закриття, чи зміни в програмі ?
-
Мене муляє трохи одне запитання: в нас паспорт реквест прийшов 16 лютого, а візу поставили від початку лютого (тобто, раніше, ніж надійшов паспорт реквест). Переживаю, що може бути недійсною віза й не пустять на літак. У когось було вже так?
-
як віза може бути не дійсною, якщо її видають державні структури?
-
не думаю, що трапиться якась ситуація, головне не накручуйте себе, плюс у будь якому разі проблема буде не в вас
-
Переживаю, що, може, помилка. У себе в базу внесли одну дату, у паспорт - іншу. Тож при перевірці може піти щось не так
-
Дату запиту на вклейку (Original Passport Request). Візи видана датою, на 1 тиждень раніше. Ворк перміт не приходив (дитина, візітор віза)
-
ви дивитесь на дату коли прийшов лист чи на дату яка вказана в листі ???
-
Крім втрачених 4 000 $ на літак 😂
-
Так і зроблю
-
я розумію ваші хвилювання, тому раджу напряму звертатися з такими винятковими випадками
-
Та за ворк перміт я не хвилююся. Бо дітям часто вони не приходять, у кого візітор віза. Мене хвилює можлива помилка в даті видачі візи та її наслідки
-
і ворк перміт дадуть ніби в аеропорту
21 Jan 2023, 07:36
16924/27912
5 minutes ago