UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть, будь-ласка,як заповнювати місце народження батьків,у плані країни. Адже тоді вони мали паспорт радянський,а потім все Україна. Тоді країна народження буде Україна чи радянський союз?
-
Дякую! Тоді так і зроблю
-
Я народилася у СРСР, зараз це Казахстан. У паспорті закордонному місце народження вказане як Казахстан, а не СРСР Тож за українським правилом оформлення документів - саме теперішня назва країни вказується.
-
Дякую! Головне,щоб не було помилкою.
-
Судячи з того, що усім зараз у закордонних паспортах, хто народився в СРСР, пишуть поточну назву країни (Україна, Литва, Грузія, Казахстан і тд), а не СРСР, то вкажіть назву країни, як вона називається зараз.
-
Подскажите может кто-то заполнял анкету для 17 летнего парня как правильно сделать может кто получил или знаєт где найти информацию ?? заранее спасибо
-
Вибачаюсь бо пишу по всіх групах)
-
я батькам вказувала USSR хоча громадянство зазначала Україна. Отримали візи без додаткових уточнень чи ще чогось
-
Доброго вечора! Підкажіть як відслідковувати свої паспорти,які подані на вклейку візи до Відня
-
Може, у нас так було з сином. Не пустили на літак. Довелося їхати п посольство. Там, правда, виправили нову візу протягом години. Але квитки пропали
-
У вас теж віза була видана заднім числом (раніше, ніж дата реквесту)?
-
І після того вам вклеїли нову візу, чи щось вони там змінили в себе в базі?
-
Так, здали у вересні, а першу візу вклеїли червнем. Потім її анулювати і вклеїли нову - з якою нормально все пройшло. Чи змінювали вони щось у своїй базі я не знаю :-)
-
Та я тепер ще більше хвилююся 😭. Бо хоч ситуація й не зовсім така, але дуже схожа.
-
Бажаю, щоб не було ніяких проблем
-
Ну, в нас трохи не так. Подавалися у вересні, реквест прийшов у лютому, а візу вклеїли теж лютим, але датою раніше, ніж паспорт реквест. Через кілька днів летіти, дорогущі квитки на руках, а оце лише зараз я почала панікувати
-
Куди подавали? Корекція займає недовго
-
добрий день, підкажіть скільки за часом діє CUAET? я можу приїхати нею до Канади через 2,3 роки?
-
дякую
-
Ви можете приїхати будь-коли, поки у вас є діюча віза
21 Jan 2023, 07:36
16953/28608
4 minutes ago