UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, в дитини віза CUAET стоїть до 10 квітня (кінця паспорта). Паспорт подовжено вже після того як була вклеєна віза. В'їхати до Канади до 10 квітня дитина не може. Чи можна якось подовжити візу або отримати нову після 10 квітня?
-
Отримаєте
-
Доброго дня спільнота! Маю питання , чекаю на реквест після біометрії декілька місяців, дружині після біометрії прийшов лист з запросом паспорта через 4 дні! Мені навіть нема в кабінеті листа з підтвердженням біометрії!!! 😞 Підкажіть будь ласка, 1)як можна пришвидшити розгляд? 2) я вказував службу в армії ( строкова) чи треба вказувати тільки якщо ти служив за контрактом? Це впливає якось на довгий розгляд? 3) хто створював другу анкету, проблем не було і чи анульовували стару? Дуже дякую за відповідь! 🇨🇦🇺🇦 Всім Візи у Канаду , дорогі українці! Миру, добра і здоров'я вам і вашим рідним ♥️
-
Доброго дня. Підккжіть як саме подаватися на одноразові виплати після прильоту (3000). Після отримання Sin та відкриття рахунку у банку, але де сама це робити. Дякую
-
Вітаю товариство! Хочу поділитися, можливо для когось ця інформація буде корисною. Сдавала біометрію в Будапешті у листопаді, але на той момент вклеювати можно було тільки у Відні (найближче, в іншіх містах теж). Зараз з’явилася можливість подавати на вклейку у Будапешті, там же, де і біометрію здавали. АЛЕ. Тут приймають паспорти ТІЛЬКИ тих, хто здавався на біометрію в Будапешті. Тобто, паспорт дитини ви не зможете здати, тому що вона не здавала біометрію і її паспорт все одне треба везти до Відня (чи ще кудись). Ось така халепа)). Тому, якщо подаєтеся сім’єю, майте це на увазі! Гарного дня всім!
-
Доброго дня. Хто тільки приїхав до Калгарі ? Що по готелю ? Дають не дають
-
💛💙 Привіт 👋 Друзі, хто вже пересікав Європу, Канаду, у Вас десь вимагали ковідні сертифікати? Можна без них летіти?