UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Свідоцтво про народження - так Нот/присяжний (завірений переклад) Про шлюб ні якщо дружина українка Якщо іноземка - так
-
Будьякі, наприклад ( свідотство про народження, шлюбу ) …
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, Мені очікувати їхнього повідомлення, так?
-
Всім привіт. Можливо хтось має номер іміграційного адвоката? Дайте будь ласка ❤️
-
Ну якщо на якихось документах немає англійського/французького варіанту, але ви хочете, щоб офіцер зрозумів що це за документ, то переклад потрібен
-
Так, має бути ок Скан укр додали?
-
Дякую
-
при заявці не додав внутрішній паспорт, тільки закордонний. написав в кризову з поясненнями і сканами внутрішнього паспорта. підкажіть будь ласка, чи все має бути ок
-
ви не додавали?
-
Додавати укр паспорт нема аніякої потреби
-
так, додав. і вписав разом код паспорта на англ транслітерації
-
До 15 липня CUAET
-
Всіх вітаю з продовженням програми) якщо я вірно зрозумів
-
необов‘язково, додавала, все як було, і мамі прийшов запит на біометрію на наступний день
-
😒еех
-
Люди по 6 місяців чекають
-
Я здав бiометрiю 14 лютого, запросу на паспорт так i нема. Це норма? Почекати чи написати в кризову?
-
Подали, із сином, заявку 8 грудня 2022 року. Біометрія у Львові 24 січня 2023 р. 3 березня надійшов лист про дійсність біометричних даних. 6 березня запит оригіналу паспорта. 22 березня вступний лист POE - WP. Який слід роздрукувати. Віза діє до 6 березня 2026 року, фактично від заявки до запиту оригіналу паспорта 3 місяці. Жодні документи не перекладали англійською мовою. У роді всі українці.
-
Дякую
-
Привіт, можеш відписати)
21 Jan 2023, 07:36
17099/28595
5 minutes ago