UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня) відправити можна одним конвертом. Зворотня доставка ~120 злотих за один. Вам потрібно оплатити послуги за доставку і вкласти чеки в конверт. Але я б вам радила не платити а поїхати у Варшаву і забрати самому або щоб хтось забрав за вас) я з Кракова їхала найпершим ранішнім в шостій ранку першим класом інтерсіті за 70 злотих в один бік. І забрала за хв 20 чотири паспорти.
-
Перечитайте уважніше мій коментар, а потім відповідайте. Бо таке враження, що ви взагалі не мені відповідаєте
-
Доброго дня. При відправці паспортів ДВОХ ДОРОСЛИХ: 1. Чи можна їх відправити одним конвертом? 2. Зворотня доставка може бути одна, чи на кожен паспорт окремо? Варшава
-
Доброго дня! Перечитала чат, але однозначної відповіді не знайшла. Чи потрібно завантажувати переклади документів англійською в анкети чи можна оригінали українською?
-
Тобто, не треба звертати увагу на офіційні документи Канади, так? Віза є офіційним документом, так само як і попереднє погодження ворк-перміту. Ці документи надані офіційно урядом Канади. Якщо вже й це для вас не має значення, тоді вже важко взагалі вам щось відповісти.
-
Відмовитися від канадської візи неможливо Це можна зробити на етапі аплікації Але коли вже вклеєна віза - ні
-
Ви знаєте, поки не настане ця дата 31.03.23, ніхто вам не відповість на це питання. Бо ви хочете відповідальність перекласти на когось, хто би інтерпретував якось інакше офіційну інформацію. Її ще немає і коли з'явиться, ви також її побачите на офіційному сайті.
-
Це правда) неодноразово переконалась що там всюди сидять некомпетентні працівники, рідко можна попасти на дійсно толкового. Все що вони кажуть, треба перепитувати в інших по пару раз . Бо такого наговорять 🤦
-
Звісно, люди хвилюються через невпевненість. Бо додумують те, чого нема. Є офіційна інформація з виданими офіційно документами. І в цих документах вказані строки (термін дії), у які ви можете в'їхати до Канади і працювати там Єдиний нюанс - візітор віза, і якщо при цьому людина не отримала попередньо узгоджений ворк перміт. Там невідомо як після березня - в'їхати можна, а як з роботою - невідомо
-
Ну ви розумієте мою невпевненість) бо точностей з такими ньюансами немає)тому й питаю це все) багатьох людей цікавить це питання
-
Для мене особисто це офіційно ж звісно) але для офіцера в аэропорту це буде достатньо офіційно щоб видати ворк перміт