UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
До 15 липня CUAET
-
Всіх вітаю з продовженням програми) якщо я вірно зрозумів
-
необов‘язково, додавала, все як було, і мамі прийшов запит на біометрію на наступний день
-
😒еех
-
Люди по 6 місяців чекають
-
Я здав бiометрiю 14 лютого, запросу на паспорт так i нема. Це норма? Почекати чи написати в кризову?
-
Подали, із сином, заявку 8 грудня 2022 року. Біометрія у Львові 24 січня 2023 р. 3 березня надійшов лист про дійсність біометричних даних. 6 березня запит оригіналу паспорта. 22 березня вступний лист POE - WP. Який слід роздрукувати. Віза діє до 6 березня 2026 року, фактично від заявки до запиту оригіналу паспорта 3 місяці. Жодні документи не перекладали англійською мовою. У роді всі українці.
-
Дякую
-
Привіт, можеш відписати)
-
Хто там всирався і намагався доказати шо куает не продовжат?
-
Нещодавно прилетіла до Торонто, на жаль тут вже не селять до отелів Принаймні в Березні точно
-
Але вже ж нема сенсу щось молоть язиком.
-
Всім доброго дня. Збираюсь через місяць прилетіти до Канади. Чи зараз дають житло на перший час і як швидко можна оформити допомогу? Наперед дякую за відповіді.
-
Нічого. Оновив би свої джерела
-
А шо б ви писали, коли б дійсно не подовжили?
-
Нарахунок житла, шукайте завчасно, а саме в благодійні організації, при змозі вам допоможуть.
-
Син сьогодні прилетів (Калгарі) едине що запропонували - машину до центру, і лист з текстом що, за чим робити і куди звертатись
-
Так що шукайте і все вийде👍
-
Я буду одна
-
Але не житло, самим чоловікам вже здається не дають номер
21 Jan 2023, 07:36
17110/28581
about an hour ago