UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Віза не потрібна 100% Навіть якщо були б різні термінали, то це також не проблема, бо безкоштовні шатли їздять між терміналами і для транзитних пасажирів також. У мене був приліт у 3 термінал, а відліт з 7 (або навпаки) і все було через транзит без візи!
-
Доброго ранку🇺🇦 Сім‘я подавалась по програмі CUAET. Дитині вклеяли візу, батькам ще не дали рішення. У квітні вже рік з моменту подачі заявок (заявки подавались в одному кабінеті/акаунті) Вже писали у січні на критичну форму. Кінець березня - відповіді 0. Дитині вклеяли візу у лютому. Хто може підказати, що робити? Чи в когось була така ситуація?
-
Успіхів Вам! 👍
-
Доброго ранку На початку програми видавали foil less візи І вони приходили на електронну пошту. Якщо рішення не було, раджу подати кризову або одразу нові аплікації
-
Дозвіл оформіть І перекладіть Тоді можете бути впевнені
-
тут буде виключно людський фактор офіцерів
-
Важка ситуація( Пояснюйте, показуйте квитки дружини, будь які підтвердження що буде летіти
-
Гайз, вже всі бачили новину про продовження програми? Доброго ранку 🌻
-
Дякую, але я знайшла тільки інформацію ,що потрібно робити ,коли ти вже в Канаді. А інформацію що робити і куди йти в самому аеропорті?У нас с сином (сину 12 років) візи vizitor.Мені потрібно ,щось оформляти в аеропорту? Ми маємо якісь дозволи оформити? Які документи в аеропорту я маю надати,щоб пройти міграційний контроль і потрапити в Канаду?
-
Last day to travel to Canada with a visa issued under CUAET Those with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures. Як я зрозумів, що в принципі в'їхати по візі CUAET можна до 31.03.2024 року, а як же "до кінця дії паспорту", "після перемоги" і т.д.?