UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
тут буде виключно людський фактор офіцерів
-
Важка ситуація( Пояснюйте, показуйте квитки дружини, будь які підтвердження що буде летіти
-
Немає такої можливості, 7 ранку, і через пів години їдемо до аєропорту, рейс для жінки переносять або відміна або зміна маршруту і разом ми вже ніяк… дозвіл не можемо зробити фізично
-
Гайз, вже всі бачили новину про продовження програми? Доброго ранку 🌻
-
Доброго ранку! Будь ласка может хтось поділитися інформацію , список кроків, що необхідно зробити по прильоту в Канаду в аеропорті?
-
доброго дня, дивіться в закріплених повідомленнях
-
Дякую, але я знайшла тільки інформацію ,що потрібно робити ,коли ти вже в Канаді. А інформацію що робити і куди йти в самому аеропорті?У нас с сином (сину 12 років) візи vizitor.Мені потрібно ,щось оформляти в аеропорту? Ми маємо якісь дозволи оформити? Які документи в аеропорту я маю надати,щоб пройти міграційний контроль і потрапити в Канаду?
-
Last day to travel to Canada with a visa issued under CUAET Those with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures. Як я зрозумів, що в принципі в'їхати по візі CUAET можна до 31.03.2024 року, а як же "до кінця дії паспорту", "після перемоги" і т.д.?
-
Ну хоча б біометрія буде діяти 10 років)
-
Виходить для здорових чоловіків 18...60 законно можна поїхати в проміжок часу між "Перемогою"(якщо вона буде раніше) і "31.03.2024" якщо не закриють чи не відмінять цю візу після Перемоги. Я так розумію.
-
а є посилання на текст?
-
Тут в групі не пересилає, у особисті напишіть
-
а посиланнячко?)
-
Підкажіть один момент, коли подавали дитину його закордонний був ще не протермінований , фото прикріпив до заявки , тепер поновлюємо закордонний щоб він був дійсний(на вклейку старий не відправляли)… Питання чи потрібно в анкеті додавади данні з сканом навого закордонного? Дякую😘
-
Підскажіть будьласка ,може у когось така ж ситуація. Мы з чоловіком вилитаемо разом,у Польщі залишається донька з бабусею .може хтось знає як повинен виглядати дозвіл на вивіз дитини? Щоб бабусю пропустили з дитиною в аеропорту
-
Ноторіальний дозвіл з перекладом на англійку (засвідчений)
-
В'їхати до Канади можна буде до кінця візи. Наприклад мені дали до 6 березня 2026 року. Я можу в'їхати 5 або 6 березня 2026 року. Скільки можна про це запитувати?
-
Це зрозуміло ,але як виглядає той дозвіл? Бо в інтернеті їх масса, і який правильний незрозуміло.мені сказали самостійно заповнити й принести .бо вони не надають приклад цього дозвілу
-
Кину Вам посилання Тут не пропустить
-
Оохххх
21 Jan 2023, 07:36
17172/28008
about an hour ago