UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Хто знає як можна буде отримати ворк перміт,якщо не встигнеш прилетіти до 31-го березня,24-го року?
-
З липня місяця після здачі біометрії ніяких новин. Хто знає чи можна ще раз переподатись? І як?
-
Нові анкети приймають до 15 липня 2023. В кого є віза, потрібно приїхати до 31 бер 2024, якщо не встигнете, тоді на загальних основах як до спец. програми. Ну або як турист.
-
Добре,дякую за відповідь!
-
Доброго вечора! Дайте пораду будь-ласка у такій ситуації: я з дитиною (6 років) приїхали в Канаду 31 серпня 2022 (по foilless візі). У дитини закордонний паспорт закінчується 3 вересня 2023 року (як і visitor record з правом на навчання). Я зробила новий закордонний паспорт йому і який план дій далі? Подаватися на visitor visa inside Canada? Чи тут якась інша опція? Дякую
-
Я знаю, турецьки авіалінії не прискиплеві, але щодо французів…. Може хтось знає
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка, хтось летів в Канаду, чи взагалі колись, Air France? На скільки вони лояльні? В мене ручна валіза трохи більша (на 7см) ніж вказано на сайті. Пропустять, чи можуть розгорнути?
-
Всім привіт. В мене питання з приводу чекіну на Air Canada. Якщо дитячі візи вклеєні в паспорт матері, то як ви реєструвалися на свій рейс? Тільки в аеропорту на стійці?