UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, виза которую вклеивают в паспорт, на какой срок эта виза? До конца паспорта?
-
Вітаю! Маю питання. В зв'язку з продовженням CUAET вирішив подати на себе та дружину з дочкою. В мене є В-1 (visitor-business) дійсна до середини 29 року. Тобто відбиткі та документи точно є в базі. Чи змінюється щоcь в процесі та термінах подачі по програмі CUAET? Чи це як лотерея на грінкарту? Хтось за місяць отримує, а хтось 8 чекає. Дякую за відповіді
-
дурне питання, але якщо біометрія призначена на 20 квітня ( більше 30 днів після подачі ), то тепер потрібно писати в кризову?
-
Вам не потрібно буде здати відбитки .
-
Не треба, у вас вже призначений запис. Це для тих людей, які після 31.03 запізняться з терміном
-
Ні. Все добре. Ви записались протягом 30 днів. Мова йде про те, щоб записатись протягом 30 днів а не здати біометрію протягом 30 днів
-
спасибі)
-
Візітор до кінця терміну дії паспорту. Але приставка «до» означає що на два роки це також до кінця дії терміну паспорту. Воркер - робоча, як повило на три роки зараз відкривають. Хоча сьогдні клієнту повертав паспрот з вклейки візи то йому дали на 5 років .
-
І вклеівати нічого не потрібно? Тобто чи можу скористатися своєю В-1 щоб прибути до Канади та на місці подати на ворк перміт?
-
Так. Просто якщо після 31.03.24 прилітаєте то на фінансову допомогу розраховувати не можна
-
Дякую 🤝 Тобто з візою у пашпорті можливо летіти у Канаду хоч в наступному році, хоч через 2 роки?
-
Дякую. Тобто отримання фін допомоги продовжено.
-
Так. До 31.03.24 обов’язково потрібно заїхати на територію Канади
-
Доброї ночі! Таке питання. Чи може мій чоловік (не громадянин України, але має посвідку на постійне місце проживання України), якщо отримає разом зі мною канадську візу, першим поїхати без мене спочатку?
-
тільки якщо хочеш привілеї у вигляді фінансової допомоги,потрібно заїхати на території Канади до 31.03.24 чи в загальному ???🥲🥲 просто в інтернеті усілякого вже пишуть
-
А work permit?
-
Це стосується фінансової допомоги . Все інше термін дії візи
-
Дякую за відповіді😊
-
Ворк перміт (якщо у вас воркер віза ) видають до дати закінчення візи. Навіть якщо ви приїдете після 31.03.24 все одно у вас буде дозвіл на роботу
-
Привіт, коли ви приєджаєте до Канади через який сайт чи організацію ви шукаєте житло?
21 Jan 2023, 07:36
17442/27902
about an hour ago