UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Хто вже відмовився від Канадської візи щоб продовжити візу в Чехії? Як це зробити підскажіть будь ласка ?!
-
Так, тут у кожного своя голова. Можна вірити чи ні. Я вірю тим, хто працює на канадську державу і щє ні разу не сказав мені хибну інформацію.
-
Люди добрі,та не вірте усьому що вони по цому телефоні кажуть,там посадили на телефони абикого і вони чешуть що придумають "чув гул не знаючи де був"
-
Це якщо візою перед усіма трясти
-
Поки є випадки тільки у Польші і у Чехії. Ви знали таких, яких Німеччина зняла із захисту?
-
Да, ми це буквально запитували і на це питання також сказали- так. Можете уточнити самостійно- +1 613-321-4243
-
Тобто не обов’язково заїжджати до 31.03.23 якщо заоаз є віза ?
-
Так, нові акаунти
-
Ви мажете на увазі нові заявки онлайн не будуть приймати ?
-
Ми дзвонили у підтримку і там сказали, що всі, хто засабмітить заявки, та отримає Application number до 31.03, щє отримають візи і wp, не зважаючи на те, коли прибудуть до Канади. Після 31.03 заявки не будуть прийматись. Так сказали у офіційній підтримці по програмі
-
Може просто таке бути, що після 31 березня не будуть приймати нові заявки. А тим, хто вже подався до того часу, можна буде приїхати та отримати ворк перміт, наприклад, по вересень включно (принаймні, це було б логічно, але як вони вирішать - ніхто ж не знає)
-
Такі правила поки лиш Чехія висунула!
-
Я отримав візу в Канаду і прихисток в Німеччині. Але це можливо поодинокий випадок.
-
Та на днях писали в цьому чаті)
-
Мені здається що це тільки плітки. Якщо вже з візою заїхати і оформлювати - тоді можуть відмовити, так
-
Не можу надати таку інформацію, але про це говорять всі, на сайті десь повинно бути
-
Коли буде віза тоді і виженуть)) у мене зараз захист у Німеччині, подовжила до середини березня цей статус і нікому не говорила що буду їхати бо самої відповіді ще нема
-
Киньте будь ласка де про це почитати
-
Ви знаєте таких людей ? Як конкретно це проходить ? Людина живе десь в Європі , робить візу і що, її виганяють з хати кажуть їдь в Канаду ?
-
Мабуть то будуть туристи
21 Jan 2023, 07:36
1750/28130
2 minutes ago