UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Керівні посади займали ?
-
Маємо випадок вклейки після 7 місяців. Вклеїли все добре. Просто терміни ніхто не скасовував щодо вклейки . І часто не відправляють паспорт на вклейку тому що очікують когось з членів родини. А ось цього вже не варто робити.
-
Мира, я вам про одне ви мені про інше. Мова не про те як краще для бізнес процесів. А мова йде про людей . Яким через недостовірну інформацію може і відмова на вклейку візи прийти З досвіду. Колись у 2016 році було проблеми щодо запису в чеське Консульсьво для отрмання роьочоі карти. Там був термін 90 днів. Оскільки місць було мало то люди потрапляли до консульства після 90 днів. І все було добре. Було добре до певного часу. Поки не почали приходити відмови на отрмання карти. І офіційна причина в листі відмови була вказана - не з’явились в зазначений термін. Після цього випадку , коли 17 моїх заявників, отрмали відмови я завжди консультую людей згідно офіційної інформації яка розміщена на офційних джерелах. А практика ( в даному випадку практика вклейки візи після 30 днів) це всього лише практика і вона актуальна станом на вчора (минулий час) і як буде станом на завтра ми не знаємо. Тому не бвзнес процеси , а люди на першому місяці.
-
Люди завжди на першому місці 💙💛
-
У Вас були кейси коли не вклеїли з протермінуванням в 30 днів по реквесту?
-
Юрій, я розумію про що Ви. тут є одне велике «але» Програма CUAET відрізняється від стандартів багатьох програм в звичайний час. Багато змін відбувається «на ходу», про це ми стараємось повідомляти одразу. Звісно, краще не «тягнути», але ситуації бувають різні. Наразі в самому візовому центрі кажуть що обмеження про 30 днів зняте для українців. Поки інших розпоряджень не було.
-
Ну все одно керівна посада . Але напевно краще вказувати .
-
Якщо ви працюєте в цій сфері то чудово розумієте що працівник візового центру те такий самий посередник як і ви і я. І володіє інформацією станом на зараз , а як буде завтра не може знати. Консульсьво це одна установа , а візовий центр це приватна установа яка є посередником між консульством тієї чи іншої країни і заявником.
-
-
Це одна з причин. Заявки перевіряє бот. І вочевидь є певний перелік професій які якщо зазначити то така заявка після Біометрії потрапляє в окремий «кошик» на розгляд до поручника консульва. Так чк заявок зараз багато вони не справлятися з обробкою цих заявок. Інші всі автоматично після перевірки Біометрії дістають реквест
-
Пишіть на кризову форму. Пишіть кожного дня допоки не отрмаєте відповіді
-
Напишіть в особисті
-
Наперед не знає ніхто. Ви ділитесь досвідом, це чудово, завжди краще перестрахуватися. Але і казати що категорично не можна в конкретному випадку, про який ми говорили - теж не ок 🙏🏻