UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Віддати можете, без проблем На відбір доручення від руки і роздрукована копія паспорту І щоб подати (passportsubmission) і щоб забрати (passport collection) потрібний запис на візит до візового на вклейку ще можете кур‘єром на адресу візового, тоді запис не потрібен
-
Доброго дня За бажанням напишіть в особисті Дам інформацію 👌🏻
-
#варшава #вклейка_візи Доброго дня! Буду відправляти 2 паспорти (свій та чоловіка ) на вклейку віз до Варшави. ❓Чи вірний перелік документів? ✅2 паспорти ✅2 request letters ✅2 consent forms (доречі, яку там сторінку потрібно заповнювати??? Тільки третю? Кожен особисто заповнює за себе?) ✅квитанція про оплату зворотньої доставки кур’єром ✅листочок з контактними даними (мейл, телефон, адреса, прізвище, куди вислати паспорти з візами) 🙏Підкажіть, що ще? Пишуть про якісь копії паспортів…? Письма доручення…?Що треба? Хто нещодавно відправляв?
-
Дякую за рекомендації, колего! 🤗
-
Перелік вірний Окрім одного «але» Візовий в Україну (за межі Польші) назад не відправляє Тому або хтось має за Вас з дорученням і копією паспорту забрати і відправити Або можемо допомогти 🤗
-
Добрий день. Можливо, у когось є схожий досвід. Поділіться інформацією, будь ласка. У дитини закінчується паспорт і віза, відповідно, у серпні. Плануємо летіти у Канаду у червні. Чи не буде проблем в аеропорті з цим? Бачу, що на сайтах авіакомпаній пише, що паспорт має бути дійсний ще мінімум 6міс. Новий біометричний паспорт виготовили, візи в ньому немає.
-
А летіти хочуть в червні Тобто 2 місяці..
-
Віза до серпня Можуть просити підтвердвердження що покинуть Канаду до дії візи (зворотній квиток)
-
Доброго дня Подавайте нову заявку на новий паспорт І вклеюйте візу заново Як варіант - заповніть кризову, попросіть дозвіл перевклеїти в новий паспорт Але відповідь можна довго чекати
-
Перепрошую, але в мене є дещо аналогічне питання, в дитини віза і паспорт до 12.2023. І скоріше за все ми не зможемо поїхати до цього часу, так як в Україні. Можете підказати як краще діяти ?? Новий паспорт і ще раз подавати дитину на візу і я так розумію подаватися тільки після закінчення візи??
-
Вимог немає Але при вльоті перед завершенням візи можуть питати чи ви точно покинете країну А в Канаді вклейка візи буде значно довшою ніж в Європі