UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Так якщо ви покидали Канаду і заїжджаєте ще раз щоб зазначити, що ви не ввозите суму грошей, що потребує декларації
-
Так, але якщо не виходить, то вклеють і пізніше
-
Підкажіть будь ласка ,а на здачу паспорту на вклейку теж 30 днів дають з моменту запрошення?
-
Якщо ви декларували, то воно в них зазначено напевно А так я не експерт
-
А от як доказати що то ті ж самі, щоб потім не будо претензій що не задекларували .. от такі питання бувають 🤯
-
Логічно, що ви можете знову якісь кошти везти, заповнювати треба щоразу Задекларовані не треба декларувати теж логічно
-
Кажу цього я не знаю, я відповіла на основне ваше питання
-
Вони фіксують, але ж одні й ті ж самі грощі заїхавши більше одного разу можна розцінити як різні суми 😁 типу - перший раз заїхали, відклали, другий раз заїхали привезли ще . Таке
-
Та то я вже розвиваю думку
-
Привіт. Можливо хтось знає, якщо просрочила 30-денний термін на вклейку візи, чи вклеють пізніше?
-
мені відповіли, що так
-
дингу
-
Вклеюють
-
Не відрізняються
-
В братиславі тільки відбитки. До відня треба
-
Доброго вечора, хтось вклеював візи у Братиславі?
-
подскажите пожалуйста, есть ли какие то программы обучения в университете для украинцев в Торонто которые покрывают стоимость ?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хто здавав біометрію у Львові, які потрібно мати з собою документи?
-
Паспорт, biometric instruction letter і той лист з датою запису на біометрію що вам на пошту прийшов
-
І можете вдома заповнить форму на згоду оброблення ваших даних, щоб на місці не гаяти час
21 Jan 2023, 07:36
17762/27835
4 minutes ago