UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую!!
-
Її запишіть теж (ПІБ відповідно подруги)
-
Добрий день Якщо я записана одна на вклейку візи Але мені ще окрім цього потрібно буде подати документи на вклейку візи подрузі(я, як представник) Чи можу я просто записатися на себе і подати на двох Чи мені окремо треба буде записуватися(і якщо так, то чиї ПІБ писати) Дякую
-
Дякую
-
підкажіть будь-ласка де можна почитати про іміграційні програми манітоби? і чи є можливість отримати PR в манітобі працюючи на некваліфікованій роботі? (боюсь що по моїй спеціальності я там нічого не знайду)
-
Зазвичай на сайті провінції про провінційні варіанти отримати пр можна знайти. Пошукайте на ютубі, повиписуйте назви і дивіться на сайті провінції
-
Добрий ранок. Хочу поцікавитись, чи можна відправити цигарки поштою з України до Канади?
-
Добрий день Мені прийшло запрошення на здачу біометричних даних на травень, але в biometric instruction letter вказано, що я маю лише 30 днів для здачі(кінцевий термін 26 квітня) Що робити в такому випадку, чи не скасується в такому випадку моя аплікація? Дякую
-
Тоді нічого не потрібно робити. Просто очікуйте дату )
-
26 березня
-
Коли ви заповнювали аплікації ?
-
Ребята, кто собирается в Торонто. Освобождается комната в большом уютном доме, район Richmond Hill. Банки, супермаркеты, остановки в пешей доступности. Рядом парк. Цена 1200$. 15.04 можно заселиться. За подробностями пишите в личку.
-
Написала вам
-
Сьогодні нам повідомили що по CUAET суворого терміну в 30 днів по біо не буде Але зловживати не варто У Вашому випадку очікуйте дату 👌🏻
-
Доброго дня Вам, Прошу сказати, CUAET передбачає 3 документи: - віза - work permit - temporary residence Візу отримав, ворк перміт в аеропорту видають, а як бути з темпорарі перміт? Хто, де і за яких умов його видає? Чи це вимагалось при заповненні форми по КУАЕТ? Чи я щось прогавив, що не отримав TP?
-
Доброї ночі великошановні. Скажіть будь ласка хто може кинув свій паспорт на велейку в Гаагу. Скільки це зайняло часу? Дякую
-
Віза і є Вашим temporary residence документом)
-
📌Чат ukrcalgary створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо.
-
Не віза, а ворк перміт
-
Hi all and good mood 😊👋
21 Jan 2023, 07:36
17824/27863
about 2 hours ago