UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора, вчора не отримала відповідь на запитання, не буде проблем з продовженим паспортом? Якщо віправляти на вклейку
-
Куди краще буде надсилати паспорта, хтось може знає?
-
Він до 25 року
-
В Україні , Запоріжжя
-
Ви в Україні? Ми возимо в Варшаву, якщо потрібно можемо допомогти Уважно Візовий центр за межі країни куди відправляєте паспорт НЕ відправляє
-
Напишіть в особисті 🤗 Зробимо 👌🏻
-
Дуже багато в мене запитань , я прошу пробачення , але самостійно розібратись мені дуже важко :(
-
Було б дуже гарно! Знаю, що там треба за доставку платити , самому візовому центру, усі документи собрала, все що потрібно, щодо оплати поки не розібралась
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можна віддати безпосередньо на вклейку візи інший закордонний паспорт ніж той, який використовував при подачі форми і здачі біометрики?
-
Добрий вечір Змінили правила Тепер потрібно нову аплікацію створювати щоб подати інший паспорт
-
Доброго вечора, це по Варшаві так? Можна посилання на офіційне джерело? буду вдячна
-
Але думаю зловживати не варто
-
Це повідомлено у візовому Варшави, візовий центр повідомляє що це правило ввело Посольство У вівторок буду, попрошу офіційне підтвердження Останні партії що подавали з листом-поясненням нам вклеїли 👌🏻
-
Всім нашим клієнтам наразі теж вклеїли, тому й здивована
-
Дякую!
-
в Україні не вклеюють, треба за кордон подавати
-
А в Україні можна віддати паспорт на влейку?
-
Нова Пошта
-
Ви точно відправляли з Польщу в Україну? Бо я знаю, що спокійно з України в Польщу можна відправити
-
Але в переліку заборонених речей, були цінні папери
21 Jan 2023, 07:36
17922/28079
20 minutes ago