UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Прийде відразу на двох, але якщо вказували різні емейли, то і запрошення прийде на різні емейли (але на ту ж годину).
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 13-14 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
У Львові?
-
На двох
-
Ще не надоїло клянчити по всіх чатах?😤 Шахраї чортові) Йди працювати!!! В тому житті нічого не дається просто так!!!
-
Вам особисто зробили відмітку? Бо я повернулася з Торонто 30 березня, в мене штамп про в’їзд , а про виїзд немає.
-
Подскажите, пожалуйста. Как проверить, могу ли я отправлять паспорт на вклейку визы? Письмо приходило давно, но не было возможности вклеить. Хочу узнать, нужно ли заново все заполнять
-
Доброго дня , я отримав візу ще у червні 2022 року , і тільки зараз побачив що у візі пише Visitor але я зазначав що хочу працювати , чи буду я мати work permit ? Чи у когось було таке ?
-
Як варіант перевірити номер "Application number" якщо він починається з "W" то вказали Work permit
-
Application number буде починатися з V в аплікаціях, поданих до червня Навіть якщо ставили згоду на роботу
-
Можна
-
Вибачте, забулась на секунду!
-
Добрий день, підкажіть до якої години можна зробити в аєропорті Торонто ворк перміт і сін номер, дякую
-
Дякую
-
Ворк перміт можна отримати цілодобово.
-
Вітаю! В Варшаві можна паспорт дитини на вклейку подавати без запрошення, якщо в батьків воно є? Знаю що в Варшаві можна подати особисто, а не надсилати. Чи краще в Німечині подати особисто бо може бути швидше? Дякую
-
Дякую за відровідь
-
WP цілодобово, а СN до дев'ятої вечора.
-
Так. Дата в'їзду та виїзду.
-
До Німеччини краще , подаємо з жовтня дитячі без реквесту всі дітки отримують візи .
21 Jan 2023, 07:36
18026/27871
25 minutes ago