UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Шановні, вітаю. У мами в листопаді закінчується термін дії закордонного паспорту. Я вже котрий місяць намагаюсь записатися на виготовлення нового паспорту, але завжди пише, що не має вільних слотів. Може хтось зміг записатись якось, може є алгоритм дій, я не знаю. Поділіться досвідом будь ласка. Всім дякую
-
Можна поцікаватись який напрям і загальний досвід у Вас? Не вперше чую що і в іt роботу знайти важко. Мене це теж чекає, якщо зручніше, можете в особисті написати
-
Дякую за відповідь.
-
Дякую🤗 Пошукаємо ще, може, не там дивимося.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, пропустили дату здачі біометрії, у Львові, тепер подаватись заново?
-
Доброго дня! Хтось намагався вирішити проблему тривалого очікування отримання дозволу на вклейку через саме канадське посольство в тому місті, де здавали? Чи намагалися записатися на прийом до консула і пояснити ситуацію? Якщо так, то був якийсь результат?
-
Доброго дня) Запрошую на безкоштовний пробний урок з математики, також є англійська, німецька, українська мова, фізика та підготовка до школи.📚 Навчаємо діток від 7 до 17 років👧🏼👦🏼 Це онлайн школа, уроки якої проходять на платформі з вчителем. Це класна пропозиція, оскільки навчатися ви можете з дому і підлаштовувати уроки під зручний вам час.🕰 Якщо когось зацікавила дана пропозиція, то пишіть мені у приватні повідомлення, будь ласка, з радістю допоможу і підкажу)
-
Напишіть в особисті якщо мова про Варшаву
-
Подали паспорти на вклеювання візи місяць назад, скільки приблизно вклеюють візу????
-
Дякую вам. Ми в Канаді. Не вказала країну в питанні...
-
Дякую. Ми в Канаді. Напевно я повинна була написати місто в питанні.
-
Прага,Чехія