UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Тобто це потрібно робити тільки з закордонної картки?
-
закордон з укр. карток на час дії воєнного стану не можна переказати гроші
-
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Допоможіть, будь ласка! Хочу оплатити кур'єрську доставку паспорта у Німеччині, але не вдається зробити оплату через український банкінг (Приват 24). Просто не знаходить нічого по номеру IBAN. Хтось стикався з таким? Що робити? Дякую!
-
через PayPal наче можна, або шукайте ще такі схожі сервіси
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка , немає термінів по візі CUAET коли потрібно прибути до Канади ? Я зможу прибути після березня 2024 року , але не отримаю допомогу та work permit ?
-
так, ви будете просто як турист
-
Дякую !
-
Мирослава 💛💙🙏щиро дякую Вам за професiйну допомогу,эмоцiйну пiдтримку✨Звертаюсь до вас не вперше🤗 Неймовiрно вiдповiдальна✨ Дякую вам за дитину,це дуже важливо,коли батьки далеко....а поряд з нею поряднi украiнцi💛💙
-
Дякую за відгук)
-
Подскажите, пожалуйста, если я хочу самостоятельно сдать паспорт для вклейки визы в Германии, что для этого нужно сделать? Нужно ли записываться на прием в визовом центре?
-
𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡 $3𝟎𝟎 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫 2 𝐝𝐚𝐲𝐬 𝐎𝐟 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐈 𝐫𝐞𝐜𝐞𝐢𝐯𝐞𝐝 $57𝟎𝟎 𝐚𝐥𝐥 𝐭𝐡𝐚𝐧𝐤𝐬 𝐭𝐨 𝐥𝐢𝐬𝐚 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐭 𝐩𝐨𝐬𝐬𝐢𝐛𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐲 𝐆𝐨𝐝 𝐛𝐥𝐞𝐬𝐬 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐰𝐨𝐫𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐞 𝐦𝐫𝐬 𝐥𝐢𝐬𝐚 @JAzfdJ0ze2JkNDQ0
-
Від тижня до року))))
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка скільки часу можна чекати на "Original Passport Request" після здачі біометрії?
-
там багато факторів. якщо ви служили, воювали, працювали в правоохоронних органах, є діти то заявка буде розглядатися довше як правило.
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка. Подали аплікацію на візу дитині. Паспорт закінчується в листопаді і є новий. Як внести зміни в аплікацію вказавши новий паспорт, або треба подавати нову заявку? Дякую
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка. Подали аплікацію и таке пришло
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
По різному . Іноді 9 днів, іноді 2 тижні, іноді декілька місяців
-
Добрий день) Хто вклеював візу у Берліні? Скільки чекали?)
21 Jan 2023, 07:36
18160/27912
9 minutes ago