UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Бажано в 30 денний термін відправити. Але, якщо немає можливості і відправите пізніше - вклять, нічого страшного не буде. Візу вклеять з дати, коли заявка буле схвалена та Вам прийшов request на паспорт.
-
Я чула ще, що з 31 березня 2023 вже не будуть ворк перміти в аеропорті видавати, типу взагалі не буде вп і ти зможеш просто як турист потїхати🤦🏻♀️ Почала шукати інфу У фейсбуці «експерти» так і пишуть… типу лавочка закриється 31-го березня 2023 В ютубі якийсь дядько-україно-канадець сказав, що наразі офіційної інфи немає. Ніде не прописано про відміну ворк перміта з 31 березня 2023 та закриття програми
-
Поки що це тільки плітки.
-
Я здавала біометрію в Ізраілі. Записалась в візовий центр на здачу біометріі відразу. Біометрію здала за 5 хв. Через 5 днів прийшов запит на паспорт. 28.12 відвезла паспорт. 03.01 прийшов лист на почту з інформацією що віза вклеіна. Тому, як я зрозуміла, у кожній краіні різні терміни цих процедур
-
Здравствуйте, а в Торонто еще дают на первые две недели отель по прилету? И куда обращаться? спасибо!
-
Підкажіть будь ласка. Я отримав паспорт з візою, але зараз не можу летіти, тому що у аармії. Якщо я прилечу за 5 місяців до прострокування візи, мені зможуть їі продовжити?
-
Дякую