UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Зазвичай дають на 3 роки від дати прибуття
-
c 8 мая 2022 жду подтверждения на гостевую визу. Подскажите может я что-то не понимаю, почему так долго?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, не можу завантажити документи в анкету. Формат - Foxit Reader
-
Доброго ранку! Чи є у групі мами особливих діток???Відгукнутися будьласка!!
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
Та що ви не кажете🤡
-
Дякуємо. Контакти передали в СБУ- дуже цікавились
-
напевно завеликий розмір файлу, стисніть його аби він менше важив
-
І ще можна додавати 1 файл в 1 розділ... Якщо декілька сторінок, то ці сторінки об'єднати в один файл
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, мати буде забирати мій паспорт з Польщі, сама візу не робила, які документи їй потрібні для того щоб вона змогла забрати його, чи потрібне якесь доручення від мене?
-
Хтось робив пересадку у Копенгагені? Може допомогти зоорієнтуватись у аеропорту(віртуально за допомогою карт чи повідомлень). Обмаль часу на пересадку. Рейс завтра. Треба з терміналу 3 дійти до терміналу 2.
-
Доручення, написане від руки, треба
-
Дякую)
-
Є варіант підробітків у Йорктоні (Саскачеван). Прибирання декількох будинків і прибудинкової території раз на 1/2 тижні. Якщо є знайомі у Йорктоні, або ви плануєте переїзд, та цікавитесь підробітками, будь ласка напишіть в особисті
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, може хтось знає, або сам стикався. Якщо в'їзжати до Канади за звичайною візітор візою (не CUAET), то ворк перміт на кордоні не дадуть, бо я не подавав заявку на його отримання? І мені потрібно буде подаватись на WP вже перебуваючи в Канаді?
-
Дадуть, якщо в'їдете до 31 березня 2024 року
-
Доброго здоров'я. Прийшов на пошту лист Acknowledgement cum Tax Invoice Підкажіть будь ласка що означає цей лист. Як зрозуміти що візу схвалено. Дякую
-
Дякую
-
Це мабуть після здачі біометрії? Тоді це просто Чек за оплачені послуги, які зараз по нулям коштують. Коли прийде Original Passport Request це буде означати що візу схвалено.
-
Якщо рейс скасують, затримають, то компанія вам нічого не поверне, не надасть інший квиток на інший час/день. Всі питання до того , в кого купували.
21 Jan 2023, 07:36
18284/28610
21 minutes ago