UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
тоді подавайтесь, проблем не буде
-
а кто знает, что за IME номер и где его взять?
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
Так зараз Канада запускає новий лоукостер і квитки з Європи будуть +- такі... Там є обмеження типу не повернення квитків, без тварин, без Wi-fi в літаку.... Але ціна нормальна
-
Я бачу, але що значить неповернення квитків Тобто якщо літак зламається/рейс відмінять то я не полечу?
-
Як називається лоукостер?
-
Мабуть що так, я не вивчав це питання досконально... "Пассажиры PLAY доплачивают за такие дополнительные опции, как ручная и зарегистрированная кладь, питание в полете и защита от отмены рейса. Показатель своевременного прибытия авиакомпании — более 96%." Тобто ви можете доплатити і якщо рейс відмінять, то вам повинні повернути кошти або замінити квиток
-
Вітаю, маю питання! Квитки купленні на один паспорт, а віза вклеєна в інший паспорт. Сервіс де купували квитки пише що перевіpник не дає можливості змінити дані паспорта на інші, чи не виникне труднощів в аеропорту Канади? Обидва паспорти дієві. Дякую
-
Доброго дня!) Хтось може порадити страхову для авто, що приймають українців з міжнародними правами чи G1? В Онтаріо
-
Спробуйте Onlia
-
А потім стояти як лох поруч із іншими дурнями вночі на фотографії, яка робить СБУ. І ще: втратити 5к зелені, отримати статтю і вирушити на фронт) Шикарний план як швейцарьский годинник!
-
Привіт, я шукаю чесного працівника, який би впорався з орендою, ви розміщуєте нерухомість на деяких платформах соціальних мереж, надсилаєте мені повідомлення, щоб дізнатися більше КОМПАНІЯ: ПЕРШИЙ КЛЮЧ ДІМ! Сума платежу: 500$ Час роботи: 2/3 години роботи Тип вакансії: РОБОТА ФРІЛАНСЕР!
-
добрий вечір, я подався на візу, здав біометрію, отримав лист про те, щоб принести паспорт для того, щоб проставити візу протягом 30 днів, але не вклався в строк. підкажіть будь ласка, у цьому випадку треба заново податися?
-
ну так,взяти запрошення на вклейку візи та паспорт і подавати
-
Можна подавати
-
То есть можно придти с паспортом и письмом ?
-
ні,не потрібно,для українців обмеження стосовно терміну немає
-
щиро дякую за відповідь !
-
Не забудьте про реєстрацію на візит до візового центру і перевірте чи в Вашому місті візовий центр вклеює
-
Всем привет, кто уже в Канаде. Скажите, почему выдаёт ошибку Error 1 в поле UCI? Может кто знает.
21 Jan 2023, 07:36
18318/28532
about an hour ago