UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Мабуть що так, я не вивчав це питання досконально... "Пассажиры PLAY доплачивают за такие дополнительные опции, как ручная и зарегистрированная кладь, питание в полете и защита от отмены рейса. Показатель своевременного прибытия авиакомпании — более 96%." Тобто ви можете доплатити і якщо рейс відмінять, то вам повинні повернути кошти або замінити квиток
-
Вітаю, маю питання! Квитки купленні на один паспорт, а віза вклеєна в інший паспорт. Сервіс де купували квитки пише що перевіpник не дає можливості змінити дані паспорта на інші, чи не виникне труднощів в аеропорту Канади? Обидва паспорти дієві. Дякую
-
Доброго дня!) Хтось може порадити страхову для авто, що приймають українців з міжнародними правами чи G1? В Онтаріо
-
Спробуйте Onlia
-
А потім стояти як лох поруч із іншими дурнями вночі на фотографії, яка робить СБУ. І ще: втратити 5к зелені, отримати статтю і вирушити на фронт) Шикарний план як швейцарьский годинник!
-
Привіт, я шукаю чесного працівника, який би впорався з орендою, ви розміщуєте нерухомість на деяких платформах соціальних мереж, надсилаєте мені повідомлення, щоб дізнатися більше КОМПАНІЯ: ПЕРШИЙ КЛЮЧ ДІМ! Сума платежу: 500$ Час роботи: 2/3 години роботи Тип вакансії: РОБОТА ФРІЛАНСЕР!
-
добрий вечір, я подався на візу, здав біометрію, отримав лист про те, щоб принести паспорт для того, щоб проставити візу протягом 30 днів, але не вклався в строк. підкажіть будь ласка, у цьому випадку треба заново податися?
-
ну так,взяти запрошення на вклейку візи та паспорт і подавати
-
Можна подавати
-
То есть можно придти с паспортом и письмом ?
-
ні,не потрібно,для українців обмеження стосовно терміну немає
-
щиро дякую за відповідь !
-
Не забудьте про реєстрацію на візит до візового центру і перевірте чи в Вашому місті візовий центр вклеює
-
Всем привет, кто уже в Канаде. Скажите, почему выдаёт ошибку Error 1 в поле UCI? Может кто знает.
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
за румунськими паспортами мабуть. але цю лавочку прикрили давно, а паспорта все ще роблять)
-
Легально, тобто оплачується лише проїзд, і ніякі хабарі не сплачуються, так?
-
в тому і суть)
-
Але ж навіть якщо ви отримуєте румунський паспорт, для України ви не перестаєте бути громадянином. Тож як румунський паспорт допоможе легально перетнути кордон, якщо для цього нема легальних підстав (інвалідність, похилий вік, багатодітний батько і тд)?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, де можна знайти критичну форму на сайті IRCC? Дякую🙏🏻
21 Jan 2023, 07:36
18324/27871
20 minutes ago