UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Здравствуйте, кто знает что делать с просроченной украинской ID картой? Знаю, что в Польше, Германии можно податься на новую ID и загран. А какие варианты в Канаде? Уже есть канадская ID. Но укр тоже надо иметь, а ведь ID и загран просрочены 😢
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка, чи обов’язково, здати біометрію для візи в Канаду, до 15 липня 2023?
-
Якщо ви подасте, дану інформацію. Вам надійде лист запрошення де потрібно буде вказати все детальніше.
-
Так, можна отримати.
-
Добрий ранок , підскажіть як подати заявку ще раз краще , якщо я подавав вже літом 2022 року , і не здав біометрію , як тепер мені краще подати ?
-
Доброго ранку/ночі 🌼 Чи є в групі, хто проживає і працює у Winkler?
-
Можете не здавати, але й не отримаєте аплікацію і візу по CUAET. Якщо точніше, то до 15 числа потрібно подати завку, а біометрію вже коли запитають, навіть якщо це і буде вже після 15 числа, але це буде вже доробка залишків просто.
-
Добрго дня, чи можна передати ліки з України в Канаду Укр поштою ?
-
Якщо вони не містять ніяких наркотичних речовин то можете спробувати.
-
Доброго дня!В мене у знайомого була мультивіза та отримав WP
-
Доброго дня! Чи може хтось летітеме найближчим часом з Вроцлава до Торонто? Напишіть будь-ласка мені в приватні, маю прохання🙏🏻
-
Надаємо допомогу у виїзді чоловіків з України до Європи. Законно. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Доброго дня, отримала листа про те, що паспорт із візою було відправлено кур'єром ще 22 березня. місяць пройшов але ніякого кур'єра та ніякого треку номеру dhl немає. хтось стикався з таким? що робити в цій ситуації?
-
німеччина
-
Пишіть запит на мейл візового Яка країна?
-
Ще питання А Ви сплачували зворотню доставку і прикладали квитанцію? За реквізитами візового
-
Сьогодні вже не працюють Спитайте електронку (як правило вона різниться з простим інфо@...) з питань неуспішної доставки
-
+4921173714828
-
Доброго времени суток! Ребята, кто планирует в провинцию Онтарио или просто в Торонто (а также в города рядом), мы создали группу для приезжих для поддержки и общения, добавляйтесь - Toronto_Newcomers (введите в поиске) 😉 Нас уже почти 5000! 🇨🇦
-
Добрий вечір, хтось відправляв паспорт на вклейку із Нідерландів до Німеччини (Дюссельдорф)? Можливо хтось може проконсультувати, як це правильно зробити?
21 Jan 2023, 07:36
18349/28406
7 minutes ago