UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ще питання А Ви сплачували зворотню доставку і прикладали квитанцію? За реквізитами візового
-
Сьогодні вже не працюють Спитайте електронку (як правило вона різниться з простим інфо@...) з питань неуспішної доставки
-
+4921173714828
-
Доброго времени суток! Ребята, кто планирует в провинцию Онтарио или просто в Торонто (а также в города рядом), мы создали группу для приезжих для поддержки и общения, добавляйтесь - Toronto_Newcomers (введите в поиске) 😉 Нас уже почти 5000! 🇨🇦
-
Добрий вечір, хтось відправляв паспорт на вклейку із Нідерландів до Німеччини (Дюссельдорф)? Можливо хтось може проконсультувати, як це правильно зробити?
-
Тобто варто це робити тільки якщо самі потім заберете чи маєте довірену особу в Німеччині
-
Зверніть увагу, доставка зворотня тільки по Німеччині і зі сплатою зворотньої доставки за реквізитами і прайсами візового
-
Перелік документів стандартний скрізь Рішення від Посольства Консент форма VFS
-
Добрго дня , якщо попередню запис на біометрію не відмінила і з’явитися на здачу не вийшло , як я знову можу записатись? При новому записі пише , що такий запис вже існує та відмінити його не можу (
-
з іншої пошти спробуйте
-
Польша , Краків
-
В якій країні ви намагаєтесь здати біометрію?
-
Там є українські консультанти. Якщо ви їм зателефонуєте.
-
Як я можу перезаписатись через пошту ?
-
Для того, щоб ви змогли записатись знову.
-
Можна перезаписатись через пошту. Або зателефонувати їм, та попросити зняти, вашу запис.
-
Дякую !
-
Чи потрібна віза на Кубу з Канади будь ласка дайте відповідь дякую )
-
Пишу вам в особисті
-
Добридень. Чи підходить скан дозволу від батьків на виїзд 17-річного до Канади? Електронний варіант чи роздрукований у кольорі? Нотаріально засвідчений та підшитий англійський переклад
21 Jan 2023, 07:36
18364/28608
10 minutes ago