UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Посоветуйте эмиграционного консультанта по Канаде
-
Дуже дякую, підкажіть будь-ласка за яким посиланням це можна зробити. Рахунок в банку вже є. Я не для себе. Літня людина важко самій знайти інформацію, а я в іншій країні
-
Вона тільки на картку і зараховується. Потрібно мати акаунт у банках Канади. Подаватись онлаін на сайті Канади
-
Підкажіть будь-ласка, якщо вже є SIN. Як, коли і де подається заява на одноразову виплату 3K. Чи може вона бути перерахована на картку? Які терміни по виплаті. Як що робити підкажіть будь-ласка…можна в приват якщо що…
-
Тут не можна надіслати посилання. Кину у приватний чат
-
Добро Подскажите, будут ли проблемы при подаче на пиар, если прошел медкомиссию после 90а дней? Спасибо
-
Є вакансії на: • Servers • Line Cook • Prep Cook • Grill Cook • Sous Chef • Kitchen Leaders • Housekeepers • Dishwashers Зарплата: $17-20 за годину + безкоштовна їжа та ваші чайові Job Types: Full-time, Permanent and Temporary Positions Вимоги тільки до рівня англійського від В1 Locations: Jasper, AB, Canmore AB, Cranbrook, BC, Edmonton, AB, Drumheller, AB, Ottawa, ON Надішліть своє резюме в особисті повідомлення.
-
Вітаю 🖖 Я шукаю працівника, який би впорався з діяльністю з оренди….орендувати будинки на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
Вони обидва вважаються біометричні(чомусь🤷🏻),але відповідаючи на ваше питання, так!
-
Добрий день! Цікавить чи можна заповнювати документи на CUAET про звичайному закордонному паспорті, а не біометричному?
-
В мене самого паспорт без чіпа. Ви ж здаєте біометрію спеціально для візи. Тому вам не потрібен ще і чіп в паспорті.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, остались ли ещё бесплатные перелёты в Канаду? Если да, то где их искать? Спасибо
-
Добридень. Підкажіть, будь ласка, чи залишилися ще безкоштовні перельоти до Канади? Якщо так, то де їх шукати? Дякую
-
Ні, безкоштовних білетів вже давно немає
-
Підкажіть будь ласка, як довго чекати на схвалення, якщо вказав службу в армії (строкову) Пишуть, що довго чекати, інші мало чекають і служба в армії не впливає на це. Створив другу анкету, пояснив в анкеті, що служив обов'язкову строкову службу і в результаті теж тиша...
-
так
-
Підкажіть будь ласка, а можна прилетіти до Канади одному, отримати грошову допомогу на всіх членів сім'ї, знайти Житло, а дружина з дітьми, щоб прилетіла пізніше. Або потрібна присутність усіх членів обов'язково?
-
Надаємо допомогу у виїзді чоловіків з України до Європи. Законно. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Допомога отримується на кожну людину окремо Ви зможете подати на допомогу тільки для себе А так летіть хоч окремо, хоч разом
-
Ні, допомога виплатиться на рахунок одного з батьків Але ж дитина повинна бути фізично у Канаді
21 Jan 2023, 07:36
18465/28608
11 minutes ago