UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброї ночі Ви громадянин України? Не воєнний (не маю на увазі звичайну службу в армії) не працювали в податковій, поліції, прокуратурі, держструктурах?
-
Але шкоди в цьому ніякої 👌🏻
-
Через їх кількість нажаль відповідь можна чекати довго(?
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, в мене така ситуація: в вересні 2022 заповнив заявку та через 3 дні здав біометрію. Наразі чекаю відповідь вже 7 місяців, писав в кризову форму 3 рази, відповідь шаблонна. Моє питання полягає в тому, чи чекати, або краще подати нову заявку? Якщо краще подати нову, то потрібно зробити новий обліковий запис, чи заповнити в старому? А також чи потрібно здавати ще раз біометрію? Дякую!
-
Окремо - в різний час? Чи це два окремі кабінети?
-
Але я ще писала кризову форму
-
Нічого З 16ти років Ви маєте право подорожувати самостійно Але Нажаль ті, кому не виповнилось 18, можуть апліканти чекати і 8-9 і більше місяців
-
Хоча моя заявка була подана в жовтні а заявка батьків 26 березня, я подавала окремо від них
-
Нова анкета, новий кабінет Таке трапляється( У кожного інспектора своя швидкість роботи Приємна новина - біо здавати заново не потрібно
-
Представники можуть допогти Якщо самі підете в візовий, не візьмуть( Або чекати рішення на Вас 👌🏻
-
Ну саме свою заявку
-
Навіть якщо я подавала заявку від себе особисто і вказувала що поїду одна?
-
Якщо є в батьків то можна вже вклеювати собі в паспорт?
-
Звісно Візу вклеюють в паспорт
-
Дуже індивідуально 👌🏻 Але значно швидше
-
Візу?
-
Все ок Просто чекайте батьків Тоді через представників Ви зможете вклеїти і собі без рішення