Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи можна подати заявки на іншу родину з того самого комп'ютеру та пошти, що і для своєї родини? Чи не буде це порушенням?
Доброго дня , підкажіть , будь ласка , можете скинути покрокову інструкцію по подачі паспорта на вклейку візи в Німеччині , я так розумію подача тільки у Берліні і Дюссельдорфі, як записатися на вклейку і які документи потрібно з собою мати ?
Дякую
Добрий день, може хтось підсказати з житлом, завтра останній день готелю, а ми так м не знайшли житло, провінція Онтаріо, місто Торонто, буду вдячний за допомогу)
Доброго дня! Чи не буде проблем при вїзді до Канади якщо віза дійсна до 3 травня а вїзд 29.04? Чи не буде вважатися перебування після 03.05 нелегальним?
Добрий вечір, чи підходить 17-річному нотаріально завірений і перекладений на англійську дозвіл на виїзд від батьків у вигляді скана/електронного вигляду?
Летіла у листопаді с донькою 16років, ні в якому виді не питали дозвіл,с собою був тільки фото ,від руки написаний батьком на англійській мові.Але думаю у кожного все по різному
Підкажіть будь-ласка куди можна звернутися за тимчасовим житлом на тиждень? Літня людина, мій батько. Hamilton, Ontario, поблиз Торонто. Можливо волонтери зможуть допомогти?
В Україні і не мали питати. Бо за законом з 16 років дозвіл батьків не потрібен. Щодо Канади - то при очікуванні на схвалення візи через IRCC часто приходить дозапит на згоду батьків
ну мне ничего не пришло , единственное что спросили когда я уже в канаде была и подала заявку на деньги , документы сопровождающего взрослого ( на опекунство или доверенность на английском)