UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Все гаразд! Все пройде! Ви вже подали заявку, а це головне. Далі вже деталі, біометріі, подача паспорта та отримання паспорту з візою. В мене особисто з моменту біометріі та до отримання візи вийшло півроку. У інших раніше. Тому не хвилюйтесь і їдьте на біометрію.
-
Підкажіть будь ласка. Після отримання листа на біометрію, скільки дається часу на її виконання?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можу я на 5 осіб (не сім'я, а просто друзі) заповнити лист для здачі біометрії у Львові? Ми реєструвались всі з різних електроних адрес, просто хочемо разом їхати. Цікаво, чи реєстрація для 5 осіб діє лише для заявок, створених з одної ел адреси, чи це може бути 5 чужих людей? (Сподіваюсь ви зрозумієте, що я маю на увазі 😅)
-
Якщо Львів Все ок
-
🍾На 2 ждуни менше 🇨🇦 28.01.23 подали аплікації 31.01 біометрія Варшава 8.02 Original Passport Request 04.04 відправка паспортів до VFS (Варшава) кур’єром 🚚 11.04 перший трек від VFS 12.04 Your application was approved ✅ у кабінеті IRCC 13.04 POE Introduction Letter-WP 18.04 другий та третій треки 24.04 четвертий трек -ready for collection 26.04 доставка паспортів кур’єром DPD 👦🏻Дитина ще в процесі очікування реквесту… 🙏Бажаю усім скоріше отримати довгоочікуване схвалення 👏 Відповім усім на питання по темі, з власного досвіду 🫶
-
В кого був досвід отримання візи для військовослужбовців? Скільки чекали часу на запит паспорту на вклейку?
-
Доброго дня! У когось був досвід вклеювання візи спочатку в звичайний закордонний паспорт, а потім в біометричний?
-
Подача так. А розгляд? Всі знайомі, які подавались вже отримали візи, а один військовослужбовець ніяк не отримає. Тому і питаю, можливо їх розглядають довго..
-
Дякую